Winkelverlichting

Lichtadvies voor uw winkel. Meer dan Winkelverlichting

De retail designers van WSB ontwerpen totaal concepten voor uw winkel. Het lichtplan voor uw winkel speelt daarbij een belangrijke rol. Accenten, Lichtsterkte, Armatuurkeuze, reflectie op materialen en producten creëren de beleving. Goede verlichting is rendabele verlichting.

De aanlichting van uw assortiment is cruciaal. De winkel moet stopkracht hebben. De potentiële klant (die buiten loopt) moet verleid worden om bij u binnen te stappen. Ons lichtontwerp gaat verder dan winkelverlichting.  Het gaat om het DNA van het totaalplan.

Renovatie van oude lichtinstallaties naar energiezuinige verlichting

Ons retail designers geven aan opticiens advies hoe de oude generatie gasontlading, halogene verlichting om te bouwen te bouwen naar energiezuinige LED verlichting met de juiste kleurtemperatuur. Daarbij kunnen we u desgevraagd adviseren op besparing en subsidieverlening.

Begeleiding en uitvoering van A tot Z

Als gespecialiseerde retail designers creëren we beleving door de juiste aanlichting. De specialisten binnen ons WSB team helpen u desgewenst bij de begeleiding en uitvoering van de aanpassingen. Wij zijn totaalafbouwers die bij vervangen van de verlichting ook de werkzaamheden aan  interieuronderdelen als licht in de schappen, systeemplafonds, installaties oppakken.

Verlichting voor uw winkelconcept | Inspiratie en specialisatie

WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Wij weten wat mensen werkelijk motiveert en wat van invloed is op hun koopgedrag. Heeft u plannen om uw winkelverlichting aan te passen? Bel de specialisten van WSB: + 31 33 2771714


De projecten in de categorie Winkelverlichting worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.