WSB Duurzaam zonnepanelen op pand

WSB Duurzaam

#wsbgroen

WSB

Zonnepanelen pand WSB Interieurbouw

Vergroening & verduurzaming

WSB investeerde in 2021 en 2022 in 8000m² vergroening en verduurzaming op het dak. Minder warmtetransmissie en eigen energieopwekking middels high-end isolatie en zonnepanelen op ons pand. Voorafgaand aan de investering dachten we met name een goede stap te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanaf de start in 2022 bleek het echter ook een uitstekende investering in kostenreductie te zijn. Op het gebied van elektriciteit zijn we volledig neutraal. Op het gebied van gas hebben we een flinke reductie gerealiseerd door ons pand grondig te isoleren.

WSB

WSB

Laadpalen WSB Duurzaam

Elektrische laadpalen

Dit heeft ons als WSB-ers ertoe gebracht om ook de buitenwanden van de productiefaciliteit stevig aan te pakken. Inmiddels is het hele pand ook voorzien van aangename en efficiënte LED verlichting.

Daarnaast hebben we in september 2022 onze parkeerplaatsen voorzien van 16 elektrische laadpalen zodat klanten en collega’s optimaal gebruik kunnen maken van onze zonne-energie. Het wagenpark wordt in verhoogd tempo getransformeerd naar hybride en volledig elektrische auto’s.

In 2023 komt een nieuwe innovatie: de nieuwe opdeelzaag voor plaatmateriaal die dusdanig intelligent en efficiënt is dat het restafval van hout tot het minimale gereduceerd wordt. Zo maken we optimaal gebruik van onze grondstoffen!

Goed voor de natuur en voor de portemonnee.

WSB

Passie, zorg en vakmanschap

WSB creëert en realiseert Succesvol Interieur Design voor retail, kantoren en luxe villa’s. Met het ontwerp van uw winkelinrichting en projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk)-beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn-key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. 

Ontwerp en realisatie WSB Interieurbouw duurzaamheid