Vacatures bij WSB Interieurbouw

Vacatures

interieurbouw

WSBDesign.Com is toonaangeverd in  Retail | Office | Living. We werken nationaal en internationaal voor toonaangevende opdrachtgevers. Naast ons hoofdkantoor in Scherpenzeel zijn we ook vertegenwoord in Paris (FR) en Trier (DE).

De professionals van WSB staan voor Passie, Zorg en Vakmanschap.

Het team van professionele WSB collega's zoekt vanwege toenemende werkzaamheden (in binnen en buitenland) nieuwe professionals. Als professional bij WSB werk je mee aan de mooiste winkelinrichtingen, projectinrichtingen en luxe villa's. WSB realiseert belevingswerelden van A tot Z in 1 hand.

Neem direct contact op met Bert Blankenstijn: bert@wsbdesign.com

Huidige vacatures: 

Mei 2021: Monteur/Meubelmaker 

Maart 2021: Vacature Product designer / industrieel ontwerper: inmiddels ingevuld! Welkom, Hendrik!2019: Topvacature Werkvoorbereider / projectleider

10 Redenen om bij WSB te werken:

 1. WSB werkt voor high end opdrachtgevers. Nationaal en internationaal.
 2. Wij ontwerpen en maken maatwerk interieurs, geen standaard kunstjes.
 3. Het machinepark en de engineering is high end: Van 3D modelling naar 5-assige CNC machines en hoogwaardige kantenband machines.
 4. Je komt regelmatig op (internationale) locaties in gesprek met opdrachtgevers. Beleving!
 5. WSB is een groeiend bedrijf: De toekomst is veelzijdig met meerdere opgestarte initiatieven op het gebied van design en maatwerk interieurs. Kijk bijvoorbeeld op emyko.com
 6. Klantcontact vanuit je functie: Je bent mede-ambassadeur van WSB. Als WSB team zijn we  sterk zelfsturend in projectteams.
 7. Team: een platte organisatie, het team is ongedwongen, dat blijkt uit het lage verloop.
 8. Wij investeren in ons team met mooie bedrijfsuitjes: Wadlopen, skiën, bezoek aan Parijs, Kopenhagen: iedere keer wat anders en veel plezier!
 9. Secundaire voorwaarden: meer dan 40 vrije dagen: Om precies te zijn 192 verlofuren aanvullend 152 ATV-uren! Daarnaast een goede overwerk-urenregeling.
 10. Leren en groeien: WSB is erkend leerbedrijf van de CBM. Jong talent krijgt bij WSB een trainee-functie waarbij snel veel kennis opgedaan wordt.

Wil je dit life meemaken? Bel, app of mail Bert Blankenstijn voor een open sollicitatie: bert@wsbdesign.com

Vacatures projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Vacatures >>


Video's Vacatures winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Vacatures >>


Laatste Vacatures nieuws

Bekijk al het nieuws uit de branche Vacatures >>

 

 • Kundig, grote know how over het retail gebeuren en met goede smaak. Het klikte vanaf ons eerste contact. Het ontwerp was direct "de nagel op de kop". Ons moodboard was er perfect in verwerkt met duurzame materialen. In de offerte, duidelijke omschrijving van de taken en prijzen zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt. Perfecte afspraken qua timing, materialen, plannen, e.d. . Goede opvolging vanuit het bedrijf. Op de werf: een hardwerkende, zingende ploeg die vakkundig uitvoert. De renovatie is zonder stress verlopen in drie maanden. Kortom: een bedrijf om aan te bevelen.
  Luc MangodtB&M Optiek | OOstende
 • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
  Willem Woldringh reflecteertWoldringh Optiek | Groningen
 • Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!
  Margo TalemansComo Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)
 • Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: "Inmiddels hebben we met WSBdesign.com een 4-tal vestigingen volledig verbouwd. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar we voor staan. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!"
  Makelaar met 3 vestigingenKoos
 • "Mooie invulling van onze wensen : een uniek concept met karakter. Professionele begeleiding. Afspraak is afspraak. Probleemoplossend. Goede opvolging en dienst-na-verkoop. Kortom, een aanrader !" Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 Aanbeveling? Ja. dat beveel ik aan!
  Karel van Optiek MatthijsMatthijs Optiek - Gent (BE)