Vacatures bij WSB Interieurbouw

Vacatures interieurbouw

WSB is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende onderneming binnen de Nederlandse Retail en daarbuiten. Het team van professionele WSB collega's zoekt vanwege toenemende werkzaamheden (in binnen en buitenland) nieuwe professionals. Als professional bij WSB werk je mee aan de mooiste winkelinrichtingen, projectinrichtingen en luxe villa's. WSB realiseert belevingswerelden van A tot Z in 1 hand.

Ben jij die Werkvoorbereider, Meubelmaker of Monteur die wij zoeken?

Neem direct contact op met Bert Blankenstijn: bert.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl

Huidige vacatures:

Juli 2019: Top vacature Monteur/Meubelmaker

Mei 2019: Topvacature Interieurarchitect / retail designer 

Februari 2019: Topvacature Werkvoorbereider / projectleider

10 Redenen om bij WSB te werken:

 1. WSB werkt voor high end opdrachtgevers. Nationaal en internationaal.
 2. Wij ontwerpen en maken maatwerk interieurs, geen standaard kunstjes.
 3. Het machinepark en de engineering is high end: Van 3D modelling naar 5-assige CNC machines en hoogwaardige kantenband machines.
 4. Je komt regelmatig op (internationale) locaties in gesprek met opdrachtgevers. Beleving!
 5. WSB is een groeiend bedrijf: De toekomst is veelzijdig met meerdere opgestarte initiatieven op het gebied van design en maatwerk interieurs. Kijk bijvoorbeeld op emyko.com
 6. Klantcontact vanuit je functie: Je bent mede-ambassadeur van WSB. Als WSB team zijn we  sterk zelfsturend in projectteams.
 7. Team: een platte organisatie, het team is ongedwongen, dat blijkt uit het lage verloop.
 8. Wij investeren in ons team met mooie bedrijfsuitjes: Wadlopen, skiën, bezoek aan Parijs, Kopenhagen: iedere keer wat anders en veel plezier!
 9. Secundaire voorwaarden: meer dan 40 vrije dagen: Om precies te zijn 192 verlofuren aanvullend 152 ATV-uren! Daarnaast een goede overwerk-urenregeling.
 10. Leren en groeien: WSB is erkend leerbedrijf van de CBM. Jong talent krijgt bij WSB een trainee-functie waarbij snel veel kennis opgedaan wordt.

Wil je dit life meemaken? Bel, app of mail Bert Blankenstijn voor een open sollicitatie: bert.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl

Vacatures projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Vacatures >>


Video's Vacatures winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Vacatures >>


Laatste Vacatures nieuws

Bekijk al het nieuws uit de branche Vacatures >>

 

 • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
  Willem Woldringh reflecteertWoldringh Optiek | Groningen