Vacatures bij WSB Interieurbouw

Vacatures interieurbouw

WSB is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende onderneming binnen de Nederlandse Retail en daarbuiten. Het team van professionele WSB collega's zoekt vanwege toenemende werkzaamheden (in binnen en buitenland) nieuwe professionals. Als professional bij WSB werk je mee aan de mooiste winkelinrichtingen, projectinrichtingen en luxe villa's. WSB realiseert belevingswerelden van A tot Z in 1 hand.

Ben jij die Werkvoorbereider, Meubelmaker of Monteur die wij zoeken?

Neem direct contact op met Bert Blankenstijn: bert.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl

Huidige vacatures:

September 2018: Top vacature Monteur/Meubelmaker

10 Redenen om bij WSB te werken:

  1. WSB werkt voor high end opdrachtgevers. Nationaal en internationaal.
  2. Wij ontwerpen en maken maatwerk interieurs, geen standaard kunstjes.
  3. Het machinepark en de engineering is high end: Van 3D modelling naar 5-assige CNC machines en hoogwaardige kantenband machines.
  4. Je komt regelmatig op (internationale) locaties in gesprek met opdrachtgevers. Beleving!
  5. WSB is een groeiend bedrijf: De toekomst is veelzijdig met meerdere opgestarte initiatieven op het gebied van design en maatwerk interieurs. Kijk bijvoorbeeld op emyko.com
  6. Klantcontact vanuit je functie: Je bent mede-ambassadeur van WSB. Als WSB team zijn we  sterk zelfsturend in projectteams.
  7. Team: een platte organisatie, het team is ongedwongen, dat blijkt uit het lage verloop.
  8. Wij investeren in ons team met mooie bedrijfsuitjes: Wadlopen, skiën, bezoek aan Parijs, Kopenhagen: iedere keer wat anders en veel plezier!
  9. Secundaire voorwaarden: meer dan 40 vrije dagen: Om precies te zijn 192 verlofuren aanvullend 152 ATV-uren! Daarnaast een goede overwerk-urenregeling.
  10. Leren en groeien: WSB is erkend leerbedrijf van de CBM. Jong talent krijgt bij WSB een trainee-functie waarbij snel veel kennis opgedaan wordt.

Wil je dit life meemaken? Bel, app of mail Bert Blankenstijn voor een open sollicitatie: bert.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl

Vacatures projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Vacatures >>


Video's Vacatures winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Vacatures >>


Laatste Vacatures nieuws

Bekijk al het nieuws uit de branche Vacatures >>