Nieuwe winkelinrichting Shop & Fly Eindhoven

Op de luchthaven van Eindhoven heeft WSB twee prachtige winkels gerealiseerd. Reizigers kunnen voortaan winkelen bij Travel Plaza en Travel Luxury. In de winkels is veel beleving gebracht wat een lastige opgave was met de grote variatie aan producten. Travel Plaza, gevestigd direct achter de security, biedt reizigers een aanbod van bijvoorbeeld drank, boeken, elektronica, magazines en parfum & cosmetica. Travel Luxury, gelegen direct tegenover Travel Plaza, biedt luxere producten aan zoals horloges, sieraden, zonnebrillen en tassen.

De beleving in de twee winkels wordt gestimuleerd door promoters die dagelijks producten demonstreren. De winkels bieden door gebruik te maken van thema-eilanden, de mogelijkheid om aandacht te geven aan wisselende thema`s. Beide winkels zijn dagelijks geopend tijdens de openingstijden van de vertrekhal.

Realisatie door WSB

WSB ontwerpt en maakt commerciele inrichting voor shops in winkelgebieden, luchthaven, cruiseschepen, winkelcentra. Daarbij integreren we in het ontwerp het complete assortiment aan groente en fruit, luxe items als sieraden, brillen, tassen, confectie, tabak, electronica. Onze retailkennis en ervaring op al deze terreinen maakt WSB een sterke, betrouwbare en commerciele partner om mee samen te werken.

Voor meer informatie: Bel WSB Interieurbouw +31 33 2771714 of mail ons info@wsbinterieurbouw.nl

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Realisatie Travel Luxury & Travel Plaza

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Eindhoven Airport
  • OPPERVLAK: 900
  • LEVERING:
  • DESIGN:
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14