Winkelinrichting

Winkelinrichting en winkelontwerp: de Wow Factor

De winkelinrichtingen van WSBDESIGN.COM | Interieurbouw zijn onderscheidend op meerdere vlakken. Onze interieurarchitecten en budgetbewakers creëren winkelinrichtingen waar het draait om beleving. Niet alleen merkbeleving, maar ook productbeleving, klantbeleving en duurzaamheidsbeleving. Het draait bij de winkelinrichtingen van WSB om de 'perfect customer journey'. Niet alleen met het doel om 'mooi te zijn' maar met het doel om commercieel succesvol te zijn.

Winkelinrichting van A tot Z

Sinds 1958 zijn wij full service leverancier van turn key winkelinrichtingen. Passie, zorg en ambacht kenmerken onze aanpak bij de winkelinrichting voor zelfstandige ondernemers en retailketens. Ons industriële productieproces op 8000 m² zorgt voor scherpe prijzen. Alles in één hand, dat ontzorgt u bij het bouwmanagement van uw winkelontwerp en winkelinrichting. WSB is nationaal en internationaal toonaangevend. Winkels van 15 m² en van 5000 m². Geen probleem. Bel ons voor een inspirerende brainstormsessie in uw winkel of in onze showroom.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WINKELONTWERP EN WINKELINRICHTING

Waarom kiezen opdrachtgevers voor de winkelinrichtingen van WSBDESIGN.COM | Interieurbouw?

WSB is specialist het gebied van winkelinrichting. Bekijk de projecten en lees recensies. Als u de referenties van onze klanten leest, weet u waarom. Ze zijn enthousiast over het winkelontwerp, het contact met onze interieurarchitecten, de aanpak van de budgetbewaking, de bekwame detaillering, project begeleiding en de zingende monteurs die perfecte winkelinrichtingen leveren. Passie, Zorg en Ambacht. Bekijk hier de reviews van door ons gerealiseerde retail design projecten.

Waar kan ik mooie ontwerpen van winkelinrichtingen vinden?

WSB maakt sinds 1958 mooie winkelontwerpen en winkelinrichtingen. De grote vraag daarbij: hoe creëer ik een commercieel aantrekkelijke winkel? Hoe etaleer ik mijn kennis en bez0rg ik de klant een aangenaam klantbezoek? WSB werkt onder anderen voor Daka Sport, Anna van Toor, Livera, Seiko, van der Leeuw, Akkerman Optiek, City Lens, TenSen Juwelier, Van Hell Juweliers en nog vele anderen. Bekijk de inspirerende ontwerpen van winkelinterieurs.

Wat kost een winkelinrichting van A tot Z?

De vraag over de kosten van een winkelinrichting kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: hoe groot is het project? Hoeveel uren begroten we voor het winkelontwerp? WSB verzorgt naast het ontwerp ook het de uitvoering van de winkelinrichting. Voor de begroting van deze kosten is het volgende van belang: betreft het een casco oplevering, een totale vernieuwing of een renovatie? Om hoeveel m² gaat het? Welke stijl en afwerkingsniveau vindt u mooi? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op.

Wat zijn de interieur trends op het gebied van winkelinrichting?

De winkelinrichtingen door WSBDESIGN.COM | Interieurbouw staan bekend om de onderscheidende en actuele vormgeving. Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen op het gebied van winkelinrichting zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen. De integratie van on- en offline productassortiment speelt een belangrijke rol bij het ontwerp van de winkelinrichting. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van stijl. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan meer richting beleving toe. Standaard oplossingen raken uit de tijd. Extra persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor of bij u op locatie. Neem contact met ons op.


De projecten in de categorie Winkelinrichting worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.