Realisatie van interieurconcepten

Architecten en Aannemers zijn belangrijke opdrachtgevers van WSB

Sinds 1958 zijn wij een betrouwbare samenwerkingspartner die werkelijk ontzorgt. WSB maakt vakwerk. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen. Als solide familiebedrijf staan we voor passie, zorg en vakmanschap. Eigenlijk is er in al die jaren maar één constante te noemen: het vakmanschap van onze meubelmakers, fineerders, spuiters, machinale houtbewerkers, monteurs, werkvoorbereiders en calculators.

Het team

Ons team bestaat uit 60 man, we werken vrijwel uitsluitend met eigen mensen. Dat doen we met reden: Dat houdt de kwaliteit hoog en de kosten laag.

Procesbegeleiding

Onze calculators en werkvoorbereiders vertalen dromen naar betaalbare ideeën en constructies. Daarbij laten we ons omringen door een brede set van betrouwbare en concurrerende toeleveranciers. De software die onze technische werktekenaars gebruiken, stelt ons in staat aangeleverde ontwerptekeningen snel en vakkundig om te zetten naar een gedetailleerde werktekening.

Fabriek

In onze 8000 m² fabriek krijgt uw ontwerp gestalte. In de fabriek voeren wij verschillende disciplines uit; massief houtbewerken, fineren, frezen en spuiten. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het eindproduct garanderen, en zijn wij erg flexibel. Door de grootte van de fabriek kunnen grote complexe projecten worden uitgevoerd.

Montage

Onze monteurs zijn top! WSB werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers met name in Nederland, België. Maar ook veel in Duitsland, Luxemburg en in Frankrijk. Door onze bedrijfssamenstelling zijn we in staat om zowel grote als kleine projecten op flexibele wijze vorm te geven en uit te voeren.

Bent u een (interieur) architect of aannemer, en op zoek naar een betrouwbare partner voor;  Interieur projecten //  Meubelmaatwerk //  Een eigen meubellijn // Maatwerk keukens

Bel WSB voor een orienterend gesprek / kennismaking / passende offerte: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbdesign.com

WSB werkt voor: Eric Kuster | Emyko | EVE-architecten | Kabaz |  MVRO | Jongma Ontwerpers


De projecten in de categorie Architecten en Aannemers worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.