Museum en tourisme

Design en inrichting

De ontwerpers van WSB zijn specialist in het creeren van architectonisch en commercieel succesvol retail design van musea, museumwinkels, souvenirshops en touristische trekpleisters en specialistische museumvitrines. WSB werkt o.a. voor Amsterdam Designs op het Damrak (souvenirs- en modeshop met Amsterdam en 'typical dutch-artikelen), het Diamant Museum Amsterdam aan de Paulus Potterstraat, Cultuurhuis / VVV in het Gelderse Scherpenzeel, Shop & Fly in Eindhoven en het cruiseschip de Majesty Thompson (in uitvoering).

Wat maakt WSB nr. 1 specialist museuminrichting en touristische attrakties?

De designers van WSB zijn architecten en retail architecten in 1. We weten de beide denkwerelden optimaal met elkaar te verbinden met veel gevoel voor expercience / beleving.

Daarnaast zijn we sterk in de bouwcoordinatie en productie / montage van complexe projecten. We werken met een overzichtelijk en hecht professioneel team van 50 designers, proejcteleiders, machinale medewerkers, meubelmakers, spuiters, inkopers en monteurs.


De projecten in de categorie Museum en tourisme worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.