Concept store Seiko | Amsterdam

De Seiko brand store aan de Heiligeweg in Amsterdam onderging dit najaar een complete metamorfose. De retail designers van WSB tekenden het concept volgens de wereldwijde shop concept. Rick Blankenstijn van WSB: “Amsterdam is een belangrijke corner stone met de vele touristen. Met dit nieuwe concept wil Seiko een belevingswinkel neerzetten, die de waarden van het merk vertolkt, bevestig en richting het uitgebreide distributie netwerk verder verstevigt. Voor de retail designers van WSB is het een mooie opdracht, te meer omdat Seiko zo goed bekend staat in de Benelux-landen qua vormgeving van de horloges en de logistieke dienstverlening. Ook in België worden stevige stappen gezet. Dat doet WSB ook. We staan in de uitvoering  bekend om onze hoogwaardige en goed georganiseerde manier van winkels verbouwen.”

Allways one step ahead of the rest

Op de leeftijd van 21 opende Kintaro Hattori in het centrum van Tokyo een winkel waar klokken werden gerepareerd. Na een bescheiden begin groeide de zaak binnen een paar jaar uit tot een toonaangevende fabriek waar ook klokken werden geproduceerd. De snelle groei stelde hoge eisen aan Kintaro’s vakmanschap en energie. Maar het bracht hem ook de visie dat zijn bedrijf en producten “Always one step ahead of the rest” moesten zijn. Momenteel wordt Seiko geleid door de achterkleinzoon van Kintaro. Maar zijn visie is nog steeds het leidende devies voor ‘s werelds innovatiefste horlogemaker.

Seiko en WSB: gedeelde visies.

Plannen voor uw shopconcept. Bel WSB voor de Wow factor in uw winkelinterieur.

Wat wij voor u kunnen doen? WSB is sterk in Design, Budgettering, Technische engineering en projectbegeleiding, Levering en Montage. Kijk op klantenvertellen.nl om te weten hoe klanten ons waarderen.

U kunt ons bereiken op +31 33 2771714,  mail of bekijk meer projecten op onze website.

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Seiko Conceptstore | Amsterdam (NL)

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Heiligeweg, Amsterdam
  • OPPERVLAK: 50 m2
  • LEVERING: 2018
  • DESIGN: WSB Retail Design | Worldwide shop concept
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14