Elektronica retailers: Winkelinrichting

Ervaren retail designers van inrichting voor electronicaspecialisten.

WSB Interieurbouw verzorgt voor veel specialisten in de wereld van electronica het interieur ontwerp en design van de winkelinrichting >> De WSB retail designers maken van uw offline winkel een commercieel multichannel succes >> WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. WSB werkt onder anderen voor Coolblue, Cyberport, Icentre, BCC, Dixons.

Elektronica projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Elektronica >>


Video's Elektronica winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Elektronica >>


 

  • "Wij hebben inmiddels meerdere winkels samen met WSB ingericht en zijn zeer tevreden over het eind resultaat en de groeit daardoor. Ook de samenwerking met het ontwerpen van de winkelconcepten was erg prettig en er werd goed geluisterd naar onze visie." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 Beveel je WSB aan? "Ja, ik beveel WSB aan!"
    Peter van Stout JeansStout Jeans
  • "We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te ontwikkelen! Onder ons motto ''vandaag bedacht, morgen klaar'' heeft WSB in een super korte tijd alles samen met ons bedacht, uitgewerkt en getekend en vakkundig uitgevoerd. Mooi dat er nog bedrijven zijn die voor kwaliteit en snelheid gaan." Algehele beoordeling WSB Interieurbouw: 9,0 >> Aanbeveling: "Ja, ik beveel dit aan >> Retail design: 9 >> Begeleiding: 9 >>Uitvoering: 9"
    ladenbau sport einrichtung Roy van den Bergh over winkelinrichting Intersport Megastore