Meubel maatwerk Luxe woonhuizen in Zeist.

In de buurt Kerkebosch in Zeist worden momenteel veel mooie, luxueuze woningen gebouwd. Als turn key interieurontwerpers en meubelsmakers van WSB mogen we op dit moment de totaalinrichting verzorgen voor onze opdrachtgever. De woning is bijna opgeleverd!

Het ontwerp is gemaakt door EVE Architecten in Nijverdal. Wilt u meer voorbeeld zien? De goede samenwerking tussen EVE ARCHITECTEN en WSB is ook zichtbaar op de Veldekster in Ugchelen waarbij partijen betrokken waren bij de bouw en het meubelmaatwerk van luxe landhuizen. Ook op de Veldekster in Ugchelen zijn nog enkele bouwkavels vrij voor uw droomhuis!

Onze kracht als interieurarchitect en interieurbouwer

Meubelmaatwerk specialist Rick Blankenstijn van WSB: “Onze kracht ligt in de combinatie dat we hoogkwalitatief en goedkoop meubelmaatwerk kunnen leveren in een alles-in-1 aanpak. Onze opdrachtgevers herkennen ons als specialisten in vormgeving en beleving. Onze productiefaciliteit is adembenemd goed. Prachtig om te zien.” Heeft u bouwplannen of net een bouwkavel gekocht, laat u zich inspireren door WSB. WSB vult bouwkundige architecten meer dan aan! Wij verzorgen qua beleving de finishing touch!

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld
Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw Woonhuis Achterveld

Kijk verder voor meer voorbeelden van residential living en meubelmaatwerk of bel onze interieurarchitecten op +31 33 2771714.