Over Hotbath

Doelstelling van Hotbath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen. Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd. Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Over Hotbath en WSB

Toen Hotbath dit voorjaar WSB belde voor een nieuwe showroominrichting, kon WSB als specialist in het ontwerpen en realiseren van belevingsruimtes met spoed aan de slag. Na een eerste efficiënte kennismaking was het ontwerp direct een schot in de roos. Het doel was om beleving te creëren en een hoog kwalitatief verhaal vertellen. De presentatie van het product is zeer belangrijk maar wel in een mooie ambiance. Bij binnenkomst loop je als bezoeker direct tegen een prachtige wand aan. Het Hotbath logo is verlicht met daarvoor een meubel waarop op prominente wijze 15 verschillende kleuren kranen gepresenteerd worden. De houten staanders met daarachter groen zorgen voor extra sfeer. De rest van de showroom is uitgevoerd in rijke materialen en kleuren tegen donkere contrasten. Schitterende hoogwaardige gordijnen zorgen voor spanning en een museaal effect. Er staat een showroom die ondersteunend is aan het merk, een inspiratie plek voor retailers en interieurarchitecten, een podium voor de producten van Hotbath. Het maatwerk design is gemaakt door WSBDesign.Com. Voor de realisatie is samengewerkt met onderaannemers en de vakmannen van WSB Interieurbouw.

Ontwerp en Inrichting showroom

Marius en Paul, het is prachtig geworden. Mooi om te zien dat particuliere klanten en architecten hun weg weten te vinden naar de nieuwe showroom!

Heeft u verbouwingsplannen? Bel onze interieurarchitecten. WSB: Retail // Office // Living.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Showroom inrichting | Hotbath

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Schiedam (NL)
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: 2020
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Jan-Willem de Keijzer: +31 33 277 17 14