Prachtige Renovatie Winkelinterieur Torenbeek Schoenen

Zijn ze tevreden over Renovatie winkelinterieur Torenbeek Schoenen? … Designersduo Rick Blankenstijn & Rick Schreuder van WSB Interieurbouw en Klaas Veenma van Torenbeek Schoenen zijn bijzonder tevreden met de drastische restyling en renovatie van Torenbeek Schoenen in Groningen.

Over Torenbeek Schoenen

Heto oude Torenbeek Schoenen in Groningen - Sfeerbeeld in winkel door WSB InterieurbouwTorenbeek schoenen is van oudsher een schoenenwinkel voor de moeilijke voet. Een modern ingerichte winkel op een prachtig plekje aan de Westerhaven in het centrum van de stad Groningen. Een gemoedelijke sfeer en vakkennis staan bij Torenbeek Schoenen hoog in het vaandel.

In de loop der jaren heeft Klaas Veenma zijn bedrijf uitgebreid om de klant zo een ruime keuze te kunnen bieden met onze collectie schoenen voor zowel de dames als voor de heren in verschillende breedtematen en voor het dragen met de eigen zolen.

 Ontwerp Renovatie winkelinterieur Torenbeek Schoenen & Podotherapie door WSB Interieurbouw

Het designersduo Rick Schreuder en Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de prachtige renovatie van het winkelinterieur voor Torenbeek Schoenen.

Renovatie winkelinterieur Torenbeek Schoenen door WSB Interieurbouw

Rick Blankenstijn: “Toen we binnenkwamen merkten we meteen dat Torenbeek Schoenen goed is in het verkoop van gespecialiseerde schoenen en het oplossen van voetproblemen. De rust en de aanpak van de mensen in winkel stralen dat uit. We hebben dit in het ontwerp van de winkelinrichting van de schoenenzaak proberen te verwoorden. Daarnaast hebben we in samenspraak met Klaas Veenma een meer transparante winkelbeleving ontworpen met meer modisch gevoel. De lange specialistische geschiedenis van de winkel hebben tot uiting gebracht in de beeldbewerking.

Investeren in meer winkelomzet in uw schoenenzaak, maar hoe?

Rick Schreuder: “De klanten zien niet dat er sprake is geweest van een drastische renovatie in plaats van een complete geldverslindende ombouw. Het schoenentoneel is compleet gewijzigd. Het investeringsniveau is echter daardoor gereduceerd. De focus op vakmanschap en modische beleving in combinatie met warme heldere materialisatie zorgen ervoor dat Torenbeek Schoenen goede zaken doet.”

Wilt u meer weten over een rendabele investering in uw schoenenzaak? Bel WSB Interieurbouw voor een vrijblijvend gesprek. +31 332771714 of mail ons: Rick.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl of rick. schreuder@wsbinterieurbouw.nl

Neem contact op >>

Interieur schoenwinkel: Klaas >> over WSB
Torenbeek Schoenen - Groningen

“Professioneel bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en komen de gemaakte afspraken na. Korte communicatielijnen en goede uitvoerende werklieden. Goede nazorg.”

Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,3. Aanbeveling? “Ja dat beveel ik aan”

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Groningen (NL)
  • OPPERVLAK: 60 m2
  • LEVERING: Turn key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 2771714