Winkelinrichting Van den Mosselaar Schoenen

Retail architect Rick Blankenstijn van WSB: “De winkel zag er nog netjes uit, het middenmeubilair was wel lomp, de verlichting niet meer bij de tijd. Maar in de denklijn richting 2025 besloten Hans, Trudy en Jeanette om drastisch te renoveren. Het ontwerp van WSB stak in op licht, luchtiger middenpresentatie, restyling van de wandpresentatie en vernieuwing daarvan. De balie heeft een betere plek gekregen in de routing. Daarnaast zijn moderne, hippe maar gezellige materialen en vormen toegepast. Familie van den Mosselaar: Proficiat met het resultaat en bijzonder bedankt voor de zeer prettige vorm van samenwerking.”

Kijk hier voor meer inspirerende voorbeeld van inrichtingen van schoenenwinkels of bel voor een vrijblijvende brainstormsessie met de retail architecten van WSB: +31 33 2771714

Specialist in retail design van schoenenzaken

WSB Interieurbouw verzorgt voor veel schoenwinkels een onderscheidend interieur ontwerp en design van de winkelinrichting >> De WSB retail designers maken van uw offline schoenenwinkel een commercieel succes >> WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze winkel ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in het winkelontwerp en interieurbouw van schoenenwinkels, retailketens schoenen, showrooms van schoenenmerken (bv. Piedro en Gabor, en schoenenpresentaties.)

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

van den Mosselaar Schoenen | Winkelrenovatie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Bovenkarpsel (BE)
  • OPPERVLAK: 350 m2
  • LEVERING: Turn key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 2771714