Nederlandse interieurbouw met aanbeveling

David Tordeur van Juwelier van Bellingen is bijzonder tevreden over WSB Interieurbouw. “De aanpak van WSB in ontwerp en realisatie is heel goed en doortastend. Het team van WSB heeft mij geholpen in de complexe bouw. De integratie van het meubelmaatwerk, de vloerlijnen, de plafondlijnen zijn perfect. Ook op het gebied van lichtontwerp in onze vitrines zijn ze zeer vooruitstrevend. De samenwerking met deze Nederlandse interieurbouwer beveel ik aan alle Belgische collega’s aan.”

WSB Interieurbouw is in Belgie verantwoordelijk voor het succesvolle ontwerp van winkelconcepten voor onder anderen voor Juwelenontwerper Frank Hellinx in Bilzen, Juwelier Heleven in Hasselt, Juwelier Yannick in Kontich, Optiek Matthijs in Gent en Van den Bosch Optiek in Deurne, Juwelier Vrancken in Waterschei, Matthijs Optiek in Gent, Gobert Optiek in Knokke, Juwelier Vercammen Heist op den Berg.

Gerrit Dros van WSB Interieurbouw: “De samenwerking is iedere keer constructief. We delen dezelfde taal en ook hebben we franstalige ontwerpers in dienst, dat werkt ook plezierig. David Tordeur van Juwelier van Bellingen heeft reeds verschillende retailers gastvrij ontvangen. Ondernemers kiezen voor WSB vanwege de creativiteit, onze projectaanpak, het doortastende optreden, onze duidelijkheid en de plezierige manier van samenwerken met andere Belgische ondernemers.”

Voor meer informatie: www.wsbinterieurbouw.be de schepper interieur de schepper interieur

Of bel WSB Interieurbouw: +31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Halle (BE)
  • OPPERVLAK: 125 m2
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 332771714