Sfeer en beleving in optiekzaak >>1 wsb Interieurbouw optiek wsb Ladenbau optik wsb shopconcepts optics van den BoschFrits, Lief en zoon Thomas van den Bosch heropenden

op 19 oktober een prachtige winkel in Deurne. Het aantal vierkante meters is rigoreus toegenomen. Materialisatie en detaillering zijn zeer fraai. Met volop merkbeleving in een winkel van naam. Retail design en turn key realisatie: WSB Interieurbouw.

Onderscheidend interieur optiek >>

Veel ondernemers denken na over de positionering van hun optiekzaak en hebben behoefte aan goede, concrete antwoorden op vragen: Hoe creëer ik als ondernemer beleving in mijn optiekzaak? Welke innovaties pas ik toe? Hoe positioneer ik mij als Retail brand? Wat betekent brand design voor mijn winkel? Hoe vergroot ik mijn marktaandeel? Als ik de top wil bereiken, hoe ga ik om met budgetvorming en -bewaking? Wie weet het DNA van mijn strategie te vertalen in een succesvol winkelontwerp?

Bel WSB Interieurbouw voor een inspirerend gesprek over deze zaken:+31 33 2771714. Onze retaildesigners bezoeken wereldsteden als New York, Parijs, Milaan, Berlijn en alles wat nieuw is. Get inspired by WSB Interieurbouw !

Meer weten over het ontwerp van Frits van den Bosch Optiek?

Trefwoorden: Interieur optiek, ontwerp optiekzaak, Winkelinrichting Optiek, Zonnebrilpresentatie top vision.

Neem contact op >>

Van den Bosch Optiek is tevreden over WSB

“Ik heb deze samenwerking als zeer professioneel ervaren!!”

Beoordelingen WSB Interieurbouw: 9,0 >> Beveelt u WSB aan? “Ja, dat beveel ik aan!”

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Deurne (BE)
  • OPPERVLAK: 315 m2
  • LEVERING: 2014
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 2771714