Rondom Utrecht is in de laatste jaren veel gebouwd. 2 Jaar geleden open Eline Mijst een 2e vestigingin in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn. Die winkelinrichting van Meijst Juweliers werd ook ins samenwerking met Rick Blankenstijn van WSB ontworpen en gerealiseerd. Kijk voor dit project op de pagina met winkelinrichtingen voor Juweliers.

In 2019 zocht Eline opnieuw contact met WSB voor op handen zijnde verhuisplannen. Meijst Juweliers kreeg naar aanleiding van de komst van een grote supermarkt de mogelijkheid met gesloten beurs te verhuizen naar een A1 locatie op Vleuterweide. Na fiattering van alle betrokken partijen kon gebouwd worden en in september 2020 was het zover: de stijlvolle verhuizing van Meijst Juweliers op een perfect locatie in Vleuterweide.

Stijl van de winkelinrichting

De winkel heeft de vorm van een potlood. aan vrijwel alle zijdes zijn etalages te vinden. We hebben daarkom gekozen voor dubbelzijdige etalagepresentatie, zodat de klant butien en binnen wordt geinspireerd met producten op roteerbare draaiplateau’s.

De kleuren zijn rijk: goudtinten, marmeraccenten en lichte leermaterialen staan in contrast met de donkere ‘schaal’van de winkel. Waardoor alle aandacht volt op de beleving van de juwelen, horloges en sieraden. De winkel heeft een heus atelier gekregen, waarbij de vakkundigheid van Meijst Juweliers wordt bendarukt.

Heeft u verbouwingsplannen? Bel WSB voor een inspirerend gesprek: +31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Meijst Juweliers / Dubbelzijdige winkelpresentatie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Vleuten (NL)
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: 2020
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14