Relocatie Spiegelgracht

Spiegelgracht Juweliers is gespecialiseerd op het gebied van Tophorloges – Vintage Horloges&Watches in Amsterdam. De voormalige vestiging aan de Spiegelgracht voldeed niet meer in verband met de bereikbaarheid. Spiegelgracht Juweliers geniet landelijke bekendheid, mede door de reclamecampagnes. De horlogecollectie bevat unieke Tophorloges en Vintage Horloges/Watches van beroemde horlogemerken, zoals Rolex, Cartier, Omega, Breitling, IWC en Patek Philippe. Alle door Spiegelgracht verkochte occasion/tweedehands merkhorloges en vintage horloges/watches zijn geserviced en worden verkocht met 2 jaar garantie. De nieuwe vestiging zit in een prachtig pand in de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid.

Het ontwerp

Het designteam van WSB heeft een winkel ontworpen met een prettige klassieke sfeer en Amsterdamse details.  We hebben nieuwe meubels met vintagemeubels gemixt. Door gebruik te maken van een lichte vloer en lichte wanden oogt het geheel toegankelijk. De wanden zijn afgewerkt met verfijnd Velours behang, dit behang brengt leven en structuur in het geheel. De focus ligt niet op het presenteren van veel horloges maar op het creëren van de juiste sfeer. Het is een feest om bij Spiegelgracht te shoppen en daarom is er ingezet op een warme, vriendelijke en toegankelijke sfeer met de allure passend bij luxe horloge merken.

Heeft u plannen? Bel (+31 33 2771714) de interieurarchitecten van WSB voor een unieke winkelinrichting van uw juwelierzaak. Nationaal en internationaal zijn wij sterk in juwelen, mode, sport, schoenen, optiek, kortom retail concepten!

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Spiegelgracht Juweliers // Amsterdam

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Amsterdam
  • OPPERVLAK: 60m2
  • LEVERING: Turn-key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 33 277 17 14