Voor juwelier Gabriel in Keulen heeft WSB een schitterende winkel geleverd. Gabriel – Feine Uhren & Juwelen is gespecialiseerd in de verkoop van gebuikte luxe horlogemerken en schrijfgerei. Ook verkoopt hij goud en juwelen. Omdat Gabriel totaal ontzorgt wilde worden, hebben wij het turnkey geleverd.

Wat is de filosofie van de nieuwe winkel?

Voor de vernieuwing van de winkel zag het kil uit. Het interieur was al oud en het oogde te statisch. Na een heuse metamorfose heeft de winkel nu een woonkamergevoel.  Door de warme sfeer krijg je de mogelijkheid om fijn rond te lopen. De vernieuwde buitenpui en lichtreclame op de gevel zorgen ook voor een uitnodigende, goede uitstraling.

Hoe was de samenwerking?

De samenwerking was heel goed vanaf zowel de kant van de WSB, als van de kant van Gabriel . Bij de presentatie van het ontwerp werd het hele gezin betrokken. Deze nauwe betrokkenheid is van het begin van de verbouwing tot de opening zo gebleven.

Wat doet WSB?

“We denken met onze potentiele opdrachtgevers na over de retailstrategie en brengen daarbij onze marketing en ontwerpcapaciteiten in. Ook zijn we goed in budgetbeheersing, technische cosntucties en installaties en een kwalitatief slimme winkelinrichting. Van A tot Z. Dat maakt ons bedrijf en ons werk heel gaaf. Meer weten? Bel WSB voor een inspirerende brainstormsessie: +  31 33 2771714 of kijk voor meer informatie over creatieve turn key retail bouw managers voor retailers als juweliers op www.wsbinterieurbouw.nl

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Winkelinrichting Gabriel, Keulen

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Keulen, Duitsland
  • OPPERVLAK: 80 m2
  • LEVERING: Turnkey
  • DESIGN: WSB Retail design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14