Prachtige uitbreiding voor Juwelier Eupen

Van juwelier Eupen kregen de architecten van WSB de opdracht om voor hun juwelierswinkel een uitbreiding en daarbij een trouwringsalon te ontwerpen. Juwelier Eupen is gespecialiseerd in het in- en verkopen van luxe horloges, zoals Rolex, Audemars Piguet en Breitling. Ook verkopen ze gebruikte luxe horlogemerken.

De winkel moest naar een hoger niveau gebracht worden en de etalage moest een meer transparanter en open vorm hebben. Er is een nieuwe pui geplaatst met brede etalagemeubels voor maximale presentatiemogelijkheden. Daarnaast wilde de juwelier veel advies- en zitmogelijkheden. Er is een extra doorgang naar de trouwringsalon  door een scheidingsmuur gerealiseerd en het kantoordeel en pantry zijn ook nieuw aangebouwd. Waar de winkel vroeger slechts gevuld was met  merkenkasten, is het nu één prachtige eenheid. De grote en kleine lichte wandvitrines zijn  gecombineerd met een donkere balie met hoge wandkasten. Dit bewust gekozen contrast is prachtig geslaagd en vakkundig opnieuw in Keulen gerealiseerd. In verband met de corona-crisis heeft de winkel een lockdown gehad en is de bouwplanning iets uitgelopen, maar het werk is weer opgepakt zodra dat kon en is Juwelier Eupen een ware metamorfose ondergaan.

Inspiratie? Beleving? Verbouwingsplannen?

Waar wilt u over 5 a 10 jaar staan? Hoe ziet het speelveld van juwelen, klant en retailer er dan uit in uw nabije omgeving?  WSB is goed in het ontwerp en de inrichting van winkels, huizen en bedrijven. Bel WSB voor een vrijblijvende brainstormsessie: 31 332771714.

Rick Blankenstijn: “Wat WSB doet? 4 Dingen: Brainstormen, Retail Design, Budget planning en Realisatie.”

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Winkelinrichting Juwelier Eupen, Keulen

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Keulen, Duitsland
  • LEVERING:
  • DESIGN: WSB Interieurbouw
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14