Over Livera Utrecht

Livera is in Utrecht terug van weggeweest, en opent haar deuren in het compleet vernieuwde Hoog Catharijne. Livera is er voor vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. Omdat Hoog Catharijne erg veel bezoekers trekt worden er veel mensen met het merk geconfronteerd. De locaties van Livera zijn vooral lokaal aanwezig, met de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt is een winkel in het centrum van een grote stad een logische vervolgstap. De Livera in Hoog Catharijne is de parel van alle Livera winkels. Dit is de locatie waar je als retailer een prachtige winkel wil neerzetten.

Winkelinrichting voor retailketen Livera

“In Livera Utrecht wordt het nieuwe winkelconcept doorgevoerd. Met die nieuwe winkelconcept willen we vooral een breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. In de winkels van Livera worden alle vrouwen welkom geheten, de gepassioneerde winkelmedewerksters zoeken per individu mee naar het juiste merk, maat en pasvorm. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de keten ook de merken Chantelle, Passionata, Fermilet en andere A-merken.

Brainstormen?

WSB verzorgt onder anderen de winkels en shop-in-shop inrichting van lingeriewinkels Livera, Victoria’s Secret en Burger Fashion. Voor meer gerealiseerde Lingerie projecten: https://www.wsbinterieurbouw.nl/lingerie/

Heeft u plannen om het interieur van uw winkelinrichting aan te passen? Bel WSB voor een vrijblijvende brainstormsessie. Onze interieurarchitecten helpen u graag verder. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Utrecht
  • LEVERING: 2018
  • DESIGN: Winkelconcept Livera 3.0
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 277 17 14