Shop-in-shop inrichting schoenenwinkel.

De retail designers van WSB hebben voor Dungelmann Schoenen en Berden Mode in Uden een shop-in-shop schoenspeciaalzaak ontworpen in de vestiging van Berden Mode in Uden. Een situatie waar alle partijen blij mee zijn: meer traffic, meer schoenenverkoop, wederzijdse versterking van de merkbeleving.

Natuurlijk, romantische en industriële accenten in de vormgeving

Het concept is overwegend licht van aard met een paar donkere accent. Qua materialisatie is de inrichting voor damesschoenen nog wat lichter gehouden dan de herenafdeling. Het shop-in-shopconcept heeft een plezierige combinatie gekregen van , natuurlijk, romantische en industriële accenten.

Heeft u plannen voor de ombouw van uw winkelconcept? Wilt u een rendabel shop-in-shop formule ontwikkelen en uitrollen? WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in het ontwerp en de realisatie van commerciële shop-in-shop concepten. Of bekijk onze projecten van inrichtingen voor schoenenzaken.

 

WSB Interieurbouw verzorgt voor veel schoenwinkels en modezaken een onderscheidend interieur ontwerp en design van de winkelinrichting >> De WSB retail designers maken van uw offline schoenenwinkel een commercieel succes >> WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze winkel ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in het winkelontwerp en interieurbouw van schoenenwinkels, retailketens schoenen, showrooms van schoenenmerken (bv. Piedro en Gabor, en schoenenpresentaties.)

Bel ons: + 31 33 2771714 voor een inspirerende brainstormsessie.

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Dungelmann start shop-in-shop concept bij Berden Mode in Uden

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Uden (NL)
  • OPPERVLAK: 250 m2
  • LEVERING: Sleutelklaar
  • DESIGN: WSB Retaildesigners
  • REALISATIE: WSB Interieurbouwers

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: + 31 33 2771714