Vimeu Optique groeit door in Normandië. Dromen verwezenlijken met WSB

Valerie en Frank verbouwden 4 jaar geleden de winkel in het centrum van Friville Escarbotin met WSB. De nieuwe winkelinrichting destijds was werkelijk al succesvol. De ondernemers uit het noorden van Normandië onderscheiden zich door goede service voor een breed publiek. De omgeving, dicht bij het mooie en toeristische havenstad “Le Treport” en de grootse vogelnatuurgebied “Baie de la Somme” kent een groot verzorgingsgebied en hierdoor groeit de winkel van Valerie en Franck in de breedte door.

DNA van het winkelconcept van oogwereld Vimeu

Het winkelconcept sluit aan op de identiteit van de lokale bevolking: Het vogelwoud, de fameuze stoomtrein, het strand, kortom het mooie leven van de Normandiërs.   De winkel is verhuisd naar een autorijk buitengebied in de buurt van een grote supermarktketen. Er zijn veel passanten met goede mogelijkheden voor parkeren. De winkelheeft stopkracht gekregen door de grote glasgevels en lichteffecten in plafond en wandpresentatie. De franse optiekbranche ontwaakt. Het is fantastisch om te zien en te horen hoe onze opdrachtgevers zoveel respect hebben voor het harde werken van team WSB. Plannen? We komen graag langs voor een vrijblijvende brainstormsessie: +31 33 2771714

Neem contact op >>

Valerie en Franck over WSB
Vimeu Optic | Friville Escarbotin (FR)

Uitzonderlijke professionaliteit en originaliteit! We deden een beroep op Rick en zijn team voor een eerste project in 2015 en waren erg blij met deze prestatie. Dus hebben we WSB opnieuw gebeld voor 2 projecten. De verschillende alternatieven hebben al onze vragen beantwoord en we zijn erg blij met het resultaat. Elke dag hebben we klanten die ons prijzen voor het ontwerp en de functionaliteit van onze winkel. WSB-teams werken heel precies en snel. Ze zijn echt experts in hun vakgebied. We raden dit bedrijf ten zeerste aan. We gingen zelfs naar Nederland voordat we ons eerste project toevertrouwden en werden meteen gerustgesteld door hun professionaliteit.

GERELATEERDE PROJECTEN

Vimeu Optique | Winkelinrichting in Normandië (FR)

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Friville-Escarbotin (FR)
  • OPPERVLAK: 400 m2
  • LEVERING: Ontwerp en realisatie
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14