Winkelinrichting Jongen Opticiens

Jongen Opticiens in Heerlen is drastisch vergroot! WSB verzorgde voor dit kenniscentrum in de optiekwereld de turn key vormgeving van de winkelinrichting en realisatie. Warme kleuren, ruimtelijke vorm, strakke budgettering zijn de ingedrienten van een succesvolle verbouwing.

De brilpresentaties van Jongen Opticiens zijn in een totaalconcept ontworpen. Dat geeft een meerwaarde aan de brilmonturen die verkocht worden. De consument wil een beter alternatief voor internet, men wil vakkennis en beleving ook echt ervaren in online winkels.

Over Jongen Opticiens & Optometrie

Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen is een familiebedrijf. En dat ervaar je direct bij binnenkomst. De winkel voelt als een warm bad. De ontvangst is allerhartelijkst en heel persoonlijk. En gezelligheid gaat hier prima samen met vakmanschap en ongekende service. Neem eens plaats aan de grote gezellige leestafel waar u een heerlijk kopje koffie geserveerd krijgt en niet zelden verrast zult worden met een echte Limburgse lekkernij. Dwaal daarna eens door de prachtige winkel met de mooiste merken monturen en zonnebrillen of kom langs op een voorlichtingsavond over de gezondheid van uw ogen.

Brilpresentatie op maat Brilpresentatie op maat Brilpresentatie op maat Brilpresentatie op maat

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Heerlen
  • OPPERVLAK: 370 m2
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207