1100 M2 Concept en winkelinrichting Schoenen Danneels | Brugge

Danneels schoenen is gevestigd in een karakteristieke gemeente werf, in Brugge. Danneels Schoenen is een grote speler op de Belgische markt. De familie heeft een bijzonder goed gevoel voor mooie schoenen en goede pasvormen. De klant centraal.

De winkel wordt ingrijpend, ook bouwkundig, verbouwd.  De achterste ruimte heeft een industriële uitstraling, hier is de herenafdeling gevestigd. Voorin de winkel is de vrouwenafdeling, hier is er meer gebruik gemaakt van zachtere materialen zoals velours, ook is er hier gekozen om zachtere tinten te gebruiken. Danneels onderscheidt zich door advies en service te bieden. Er word echt de tijd genomen voor klanten. Om deze reden, en om de verblijfsduur van klanten te verlengen is er een coffee corner opgenomen in het ontwerp. De winkel is na de verbouwing helemaal klaar om zijn regio functie waar te maken.

Fase 1 is inmiddels gereed, en aan fase 2 wordt hard gewerkt.

Lifestyle Concept 2030?

Uw interieurconcept naar een niveau hoger tillen? Op zoek naar uniciteit? WSB Interieurbouw verzorgt Retail design en turn key winkelinrichtingen voor schoenenwinkels, private labels, sportzaken en modezaken. Aan het bouwen van een een goed winkelconcept gaat veel vooraf. De projectmanagers van WSB gaan samen met u opzoek naar een concept wat aansluit bij uw klantgroep en strategie. Elke onderneming heeft een andere klantgroep, gedachte en uitstraling wat ertoe leidt dat het vertrekpunt van WSB varieert. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel diversiteit in winkelinterieur bij reeds opgeleverde projecten. Plannen en ambities? Bel de retail designers van WSB voor een inspirerend gesprek: + 31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Danneels Schoenen | Brugge, fase 1

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Brugge
  • OPPERVLAK: 1100 m2
  • LEVERING: Ontwerp en realisatie
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 277 17 14