Restyling sportwinkel

Daka Rotterdam is een goed voorbeeld van hoe een slimme investering kan leiden tot een ingrijpende upgrade. Als je de entree van de sportwinkel binnenloopt zijn de aanpassingen duidelijk te zien, zonder dat de complete winkel aangepast is. De paskamers stonden voorheen in het midden van de beneden verdieping, dit zorgde voor een goede routing, maar schaadde de overzichtelijkheid. Daarom zijn de paskamers tegen de wand geplaatst, deze aanpassing resulteerde in een overzichtelijke ruimer ogende winkel.

Om klanten te triggeren zijn er aanpassingen gedaan aan verschillende wandpanelen. De wandpanelen zijn gemaakt in metaal look en voorzien van grote lichtbakken. Door de lichtbakken van goede afbeeldingen te voorzien ontstaat niet alleen een fijne sfeer, maar is het voor de klant ook duidelijk wat er op die plek te vinden is.

Kortom de winkel is ge-upgrade naar een hedendaags uiterlijk zonder de winkel te sluiten. Hier was de winkelier erg over te spreken, omdat er geen sprake was van omzetverlies.

Inspiratie sportwinkels

De retail designers van WSB zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sport & fashion. Wilt u meer weten? Bel WSB voor een vrijblijvende afspraak.

WSB is goed in commercieel retail design. WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in modeschoenmodejuwelenoptiek en sport. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor sport brands als voor individuele ondernemers. Meer weten? Bel WSB +31 33 2771714

Neem contact op >>

J.P. Dankaart over WSB
Daka (Diverse vestigingen)

WSB is een professionele partij waarbij je snel kunt schakelen en een prachtig eindresultaat realiseert!

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Rotterdam
  • OPPERVLAK: 3000m2
  • LEVERING: 2017
  • DESIGN: WSB Retail design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 2771714