Prachtig ontwerp Interieur De Splenter Schoenen

De laatste 3 winkels van De Splenter Schoenen zijn naar volle tevredenheid ontworpen en gebouwd door WSB Interieurbouw.
Nico Schreuder, architect van WSB Interieurbouw: Als architecten doen wij veel toepasbare kennis op tijdens onze inspiratiereizen in het buitenland in steden als New York, Parijs en Berlijn. De klik met De Splenter Schoenen gaat echter verder. Onze wijze van turn key organiseren van een winkelverbouwing spreekt onze klanten enorm aan. WSB gaat voor eerste klas kwaliteit in een minimale bouwtijd waar alle lijnen in de winkel op elkaar zijn afgestemd.

Ontwerp inrichting de Splenter - Hulst Ontwerp inrichting de Splenter - Hulst Ontwerp inrichting de Splenter - Hulst Ontwerp inrichting de Splenter - Hulst

Naast het project in Hulst hebben we inmiddels ook Middelburg en Sluis verbouwd voor de De Splenter Schoenen.

WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek en sport. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland Nederland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Neem contact op >>

Tevreden over Winkelverbouwing? over WSB
De Splenter Schoenen

“Correcte afspraken aangaande prijs , uitvoering en uitvoeringstermijn.Goede ervaringen i.v.m uitvoeringstekeningen en uitvoering. correcte opvolging van eventuele gebreken en klantenservice”

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Hulst
  • OPPERVLAK: 130
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714