Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg

Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg - Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg -
Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg - Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg -
Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg - Nobach Schoenen, Olst: Inrichting Schoen mode en voetzorg -

Interieur ontwerp Schoenwinkel Nobach

Inrichting schoen mode: Nobach Schoenen in Olst is een schoenenwinkel die modische schoenen verkoopt en aanvullend 3 specialismen heeft, nl: Het nieuwe comfort, podologie en wandelen. De verkopers van Noch Schoenen zijn speciaal geschoold om vakkundig en integer advies te geven aan de klant.Dat integere advies vroeg eigenaar Han Nobach ook van WSB Interieurbouw. WSB verzorgde de turn key verbouwing>>> Han, Proficiat!

20.. Schoenwinkel van de toekomst

Na de verbouwing in 2011 hebben we in de zomer van 2015 een volgende stap gezet met Nobach Schoenen. In opdracht van Nobach schoenen hebben de retail architecten van WSB een plan uitgedacht om Nobach toekomstgericht verder te versterken en de strategische richting die gekozen is…:

Inrichting Schoen mode, voetzorg en voetadvies

Het winkelontwerp hebben we dus toegespitst op voetzorg en voetadvies en het winkelontwerp is daarop toegespitst . De winkel is uitgebreid met een grote advies- en onderzoeksruimte op het gebied van voetzorg. MEer weten? Bel de retail architecten van WSB voor een inspirerend gesprek over de succesvolle toekomst van uw schoenwinkel.

De ontwerpers van WSB denken doeltreffende winkelconcepten  uit in de  mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor retail ketens als voor individuele ondernemers. >> +31 33 2771714

Realisatie

  • Locatie Olst
  • Bouwtijd 3 weken
  • Grootte 141 m2
  • Levering 2011
  • Design WSB Retaildesign
  • Realisatie WSB
  • Branche Schoenen

Meer weten of zelf ambities?

Nobach schoenen en Podologie Aanbeveling? : "Ja". Ervaring van Han Nobach: "Goede begeleiding. Luisteren goed naar wensen van retailer om de juiste vertaal slag te kunnen maken! Retail design: 9, Begeleiding: 8, Uitvoering: 9

Han NobachNobach Schoenen & Orthopedie

De projecten in de categorie Schoenen worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw