Ontwerp inrichting juwelierszaak

De eerste resultaten van de verbouwing van Cadran Montres in het grote shoppingcentre van Luxemburg-stad zijn overweldigend. Het ontwerp en de gedetailleerde afwerking door WSB Interieurbouw zijn superieur.

Conception de l?Intérieur de bijouterie Cadran in Bertrange.

Industrieel productieproces

Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en commerciële inrichtingen. Voor meer informatie, bel WSB Interieurbouw +31 33 2771714

Inspiratie en commerciele winkelconcepten ontwerpen

WSB richt zich op het creëren en realiseren van commercieel succesvol Retail Design. Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift. WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

Conception de l?Intérieur de bijouterie Cadran in Bertrange.

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.