Succesvol winkelinterieur juwelier Robert den Haag

In Waddinxveen verrees in de afgelopen jaren een groot en modern shopping centrum.

Juwelier Robert den Haag is verhuisd naar dit nieuwe winkelcentrum en heeft een prominente plaats gekregen in het hart van het centrum. Naast de royale parkeerfaciliteiten middels een overdekte parkeergarage vestigen zich in het nieuwe winkelcentrum grote en bekende ketens. Het winkelcentrum heeft een daarnaast een sterke ‘couleur locale’ doordat een aantal goede en gedreven zelfstandige winkeliers verhuizen naar het nieuwe winkelcentrum, zoals Greenfield Lamer Mode en Robert den Haag.

Ontwerp inrichting juwelier Robert den Haag door WSB Interieurbouw

Rick Blankenstijn over het DNA-profiel

Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw: In november was WSB Interieurbouw gereed met de compleet nieuwe inrichting van de nieuwe winkel van Robert den Haag. De samenwerking met Robert verloopt heel plezierig en constructief.

Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift.

WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.