Winkelinrichting voor Kaasschieter Hoortoestellen.

De retail architecten van WSB houden van het ontwerp van winkelinrichting audiciens. Waarom? We presenteren: Een klein apparaat, een brok van techniek, en een dagelijkse kritieke betekenis voor klanten: een inspirerende uitdaging!

Het is voor WSB een inspirerende uitdaging om een heel kleine apparaat op een relevante manier te presenteren richting klanten. WSB: “Kleine apparaten met een brok techniek en een heel hoog servicegehalte met een enorme betekenis voor het dagelijkse leven van klanten hebben recht op een inspirerende en vertrouwenwekkende vormgeving hoorwinkel. Het kopen van een gehooroplossing mag leuk zijn. We zien aan onze klanten dat er geld verdient wordt met een goed gereedschap als winkelbeleviging en een professionel praktisch inspirerende presentatie in de hoorwinkel.

Winkelinrichting Hoorwinkel Kaasschieter kort samengevat:

De winkel in Lunteren is innovatief met een perfecte beleving: warm, vriendelijk, persoonlijk, modieus richting klanten. De retail architecten van WSB zijn er trots op! Kees en Maasco: Proficiat!

Samenwerking met opdrachtgever Kaasschieter Brillen Hoortoestellen

WSB mocht in opdracht reeds diverse mooie projecten uitvoeren voor Kaasschieter Optiek en Audiciens. Nico Schreuder: “Het is heel fijn om met gedreven ondernemers en vakmens samen te werken als Kees en Maasco van den Braak. Eerder verzorgde WSB winkelinrichting van optiek Kaasschieter in Maarn, Scherpenzeel, Barneveld, Kootwijkerbroek en Lunteren. En er komt iedere keer iets moois uit en heel anders! En dat is niet gek als je kijkt naar het merkenpakket wat Kaasschieter voert: Dat is breed en vooral ook goed!”

Winkelontwerp Interieur Kaasschieter Brillen en Hoortoestellen door WSB Retail Design

Winkelontwerp Interieur Kaasschieter Brillen en Hoortoestellen door WSB Retail Design

Ontwerp en inrichting Kaassschieter Hoortoestellen - Lunteren

Hoorwinkel Ontwerp en inrichting Kaassschieter Hoortoestellen – Lunteren

Winkelinrichting hoorwinkel ontwerpen?

De retail architecten van WSB zijn vooruitstrevende ontwerpers van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek, winkelontwerp audiciens / inrichting oorwinkels. De breedte van het non food segment geeft ons een stuk verrijking bij het ontwerp van winkelinrichtingen audiciens. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Heeft u ook verbouwingsplannen? Wilt u de winkel slim renoveren? Bent u op zoek naar het ‘niet standaard gevoel’? Ook benieuwd naar trendy shopdesign van uw optiekzaak? Wilt u weten wat de tunnel van verleiding inhoudt voor uw winkel op het gebied van oogzorg en oogmode? Bel WSB +31 332771717 of mail: info@wsbinterieurbouw.nl

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Lunteren
  • OPPERVLAK: 150 m2
  • LEVERING: 2015
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: Winkelinrichting Optiek

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714

  • Design ameublement et Agencement Boutique d' Audioprothése
  • Design ameublement et Agencement Boutique d' Audioprothése