Rondom Utrecht is in de laatste jaren veel gebouwd. 2 Jaar geleden opende Eline Meijst een 2e vestiging in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn. Die winkelinrichting van Meijst Juweliers werd ook in samenwerking met Rick Blankenstijn van WSB ontworpen en gerealiseerd. Kijk voor dit project op de pagina met winkelinrichtingen voor Juweliers.

In 2019 zocht Eline opnieuw contact met WSB voor op handen zijnde verhuisplannen. Meijst Juweliers kreeg naar aanleiding van de komst van een grote supermarkt de mogelijkheid met gesloten beurs te verhuizen naar een A1 locatie op Vleuterweide. Na fiattering van alle betrokken partijen kon gebouwd worden en in september 2020 was het zover: de stijlvolle verhuizing van Meijst Juweliers op een perfect locatie in Vleuterweide.

Stijl van de winkelinrichting

De winkel heeft de vorm van een potlood. Aan vrijwel alle zijdes zijn etalages te vinden. We hebben daarom gekozen voor dubbelzijdige etalagepresentatie, zodat de klant buiten en binnen wordt geïnspireerd met producten op roterende presentatietableau’s.

De kleuren zijn rijk: goudtinten, marmeraccenten en lichte leermaterialen staan in contrast met de donkere ‘schaal’ van de winkel. Waardoor alle aandacht valt op de beleving van de juwelen, horloges en sieraden. De winkel heeft een heus atelier gekregen, waarbij de vakkundigheid van Meijst Juweliers wordt benadrukt.

Heeft u verbouwingsplannen? Bel WSB voor een inspirerend gesprek: +31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Meijst Juweliers / Dubbelzijdige winkelpresentatie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Vleuten (NL)
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: 2020
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14