Piwo Optik in Siegen: Turn key winkelontwerp en winkelinrichting

Een gecombineerde winkel op hoog niveau voor brillen en sieraden. Het is mogelijk gemaakt in het duitse Siegen. De familie Piwowarski is toonaangevend. Dat komt onder meer tot uiting in de samenwerking met Zeiss op het gebied van glastechnologie en de merken die verkocht worden. Maar vooral ook in het persoonlijk contact en de service. Bij deze uitgangspunten hoort een aansprekend en uniek ontwerp van de winkel met aandacht voor een goed werkproces.
Team WSB zorgde ook voor de technische aansturing van al het werken derden. Te weten de bouwkundige werkzaamheden, de installatie-acitviteiten. Regie vanuit WSB in combinatie met lokale leveranciers.
Heeft u plannen? Bel WSB voor een brainstormsessie: + 31 33 2771714.

Over WSB

WSB richt zich op het creëren en realiseren van Commercieel Succesvol Retail Design. Met het ontwerp van uw winkelinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de merkbeleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij full service leverancier van turn key winkelinrichtingen. Wij zijn sterk in concept strategie, inspirerend winkelontwerp, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Piwo Optik + Schmuck | Siegen (DE)

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Siegen (DE)
  • OPPERVLAK: 120 m2
  • LEVERING: Sleutelklaar incl. bouwbegeleiding
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Ladenbau

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 277 17 14