Interieur juwelierszaak van Leeuwen in Dordrecht

WSB Interieurbouw heeft in de historische binnenstad een mooie juwelierszaak verbouwd voor Frits en Esther van Leeuwen. Bij de verbouwing is verbinding gemaakt met de prachtige grachtengordel. De materialen in de winkel zijn afwisselend modern en klassiek met prachtige details in de baliepartij die het centrale punt is in de winkel. Service staat op 1!

Over Juwelier van Leeuwen

Juwelier van Leeuwen is als familiebedrijf al sinds 1971 een vertrouwd gezicht in het centrum van Dordrecht. Wij zijn als van leeuwens een echte juweliersfamilie. Van oudsher werken vele familieleden in de branche. Het monumentale pand aan de Voorstraat heeft sinds kort een rigoureuze verbouwing ondergaan. In de winkel is een rustige sfeervolle zithoek met verbinding naar de prachtige grachtengordel van het historische Dordrecht. In deze zithoek neemt u plaats voor een sieraad, horloge, trouwringen of persoonlijk cadeau onder het genot van een kopje koffie.

Meer voorbeelden zoeken van interieur juwelierszaak? Laat u inspireren op de pagina voor interieurontwerp juwelen, horloges en sieraden.

Juwelier van Leeuwen - WSB Interieurbouw

Neem contact op >>

Beoordeling van de beste juwelier van Geldermalsen. over WSB
Juwelier van Leeuwen - Geldermalsen

Erik, wat is je ervaring met WSB Interieurbouw? “Het is een fantastisch bedrijf, waar keurig werk word afgeleverd en waar ze met je meedenken. Ook jaren later als er toch wat is zullen ze hun uiterste best doen om het te verhelpen. In één woord top.”

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Dordrecht
  • OPPERVLAK: 55 m2
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: 0031332771714