Heropening Brinkers Mode in nieuw pand

Brinkers Mode in Nederhorst den Berg is geopend in een prachtige nieuwe winkel! Nadat het oude pand tot en met de fundering werd gesloopt is een mooi nieuw pand verrezen op deze zichtlocatie midden in hartje Nederhorst den Berg. Boven de winkel zijn appartementen geïntegreerd. Brinkers Mode verkoopt Damesmode, Herenmode, Lingerie, Badkleding, Nachtkleding, Linnen.

WSB Interieurbouw mode retail design fashion 1

DNA profiel van het interieur kledingwinkel Brinkers.

Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw: Het was enorm plezierig om samen te werken met Annemarie Brinkers en de familie. Een gedegen voorbereiding resulteerde in een tijdige oplevering van de winkel. We waren ruim een maand eerder klaar dan de planning aangaf.

Brinkers Mode is een modezaak waarbij we veel aandacht hebben besteed aan een gezellige plezierige sfeer. Er staat geen winkel die thuishoort in de Kalverstraat maar een winkel die is toegesneden op een breed, regionaal publiek. De basiskleuren zijn rustig maar wel warm, niet standaard wit. We hebben een honingachtig eiken pvc vloer gelegd. Het plafond is afwisselend wit stucwerk, een gloednieuw neo-klassiek ornamentenplafond en donker spuitwerk. Dat brengt theater in een winkel die verder rust wil uitstralen om de mode optimaal tot zijn recht te laten komen.

Bij WSB werken internationaal toonaangevende retailarchitecten aan winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Interieur kledingwinkel Brinkers

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Nederhorst den Berg
  • OPPERVLAK: 300 m2
  • LEVERING: 2014
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 2771714

  • Inrichting lingeriezaak
  • Inrichting lingeriezaak