verfijning & Elegantie | keukenontwerp

Verfijning & Elegantie | Signature kitchen -
Verfijning & Elegantie | Signature kitchen -
Verfijning & Elegantie | Signature kitchen -
Luxe keuken van marmer, natuursteen, eikenhout en messing.

Realisatie


Meer weten of zelf ambities?

Keukenontwerp met Natuursteenachterwand en Pitt Cooking en Steel Ascot kookelementen.
Elektronische lades en kasten in keukenontwerp van Emyko met eikenhout ladenverdeling.

Van concept tot realiteit: goed keukenontwerp naar maatwerk vakmanschap

In onze Emyko showroom in Scherpenzeel schittert een meesterwerk van verfijning en elegantie: de Emyko keuken, een vertaling van tijdloze schoonheid en pure vakmanschap. Emyko, afgeleid van het Japanse woord voor ‘schoonheid’, vertegenwoordigt een exclusief label van WSB, gericht op het creëren van op maat gemaakte interieurs voor particuliere opdrachtgevers. Dit keukenontwerp is het summum van exclusiviteit, vervaardigd door WSB Design in opdracht van Emyko Residential Interior Design. De basis van dit meesterwerk wordt gevormd door een samenspel van natuurlijke materialen zoals messing, eiken en marmer. Deze luxueuze keuken ademt warmte en stijl uit, perfect voor de fijnproever.

Eiken fineer donker bruin gebeitst kouten en natuursteen keuken met luxe uitstraling.
Luxe maatwerk keuken design met marmer achterwand.

Functioneel & verfijnd design

Een opvallend kenmerk van dit keukenontwerp is de naadloze mix van functionaliteit en esthetiek. Elektrisch bedienbare kasten en lades bieden niet alleen een greeploos en strak uiterlijk, maar zorgen ook voor een comfortabel gebruiksgemak. De oven van Steel Cucine en de tijdloze, gietijzeren kookelementen van PITT Cooking vormen de culinaire kern van deze keuken en zijn perfect geïntegreerd in het ontwerp.

Gepersonaliseerde keukenontwerp van Emyko

Met oog voor detail en passie heeft WSB Design een keuken gecreëerd die niet alleen functioneel en praktisch is, maar ook een visueel kunstwerk dat je culinaire beleving verrijkt. Graag nodigen wij u uit om persoonlijk onze Emyko showroom in Scherpenzeel te bezoeken, waar we diverse op maat gemaakte keukens presenteren. Ontdek de mogelijkheden van ons werk in de interieurbouw.

De projecten in de categorie Maatwerk luxe villa's & woonhuizen worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw