High-end materialen & apparatuur | Op maat Keuken

High-end materialen & apparatuur | Signature Kitchen -
High-end materialen & apparatuur | Signature Kitchen -
High-end materialen & apparatuur | Signature Kitchen -
Op maat gemaakte keuken van Emyko met hoogwaardige houtsoorten als truffelbeuken en eikenhout.

Realisatie


Meer weten of zelf ambities?

Keukenontwerp van kantine met blauw gebeitst eikenhouten kluisjes.
Keukenblad met natuurstenen wand in op maat keuken van emyko.

Op maat keuken: waar schoonheid en functionaliteit samenkomen

Een keuken voor diegene die zich zowel in materiaalgebruik als apparatuur wil onderscheiden. De basis van deze op maat gemaakte keuken is hoogwaardig truffel beuken, een bijzondere variant van beukenhout met een unieke textuur. Deze textuur wordt gevormd door spontaan veroorzaakte schimmelaantasting, hierdoor is elk stuk 100% uniek. Het werkblad, vervaardigd uit geslepen RVS, kleurt prachtig bij het Pallissandro marmer op de achterwand. De donkere contrastrand onder het blad is uitgevoerd in blauw gebeitst eiken, waardoor een gedurfde mix van materialen ontstaat.

De keuken is niet alleen visueel een blikvanger maar excelleert ook in functionaliteit. De Gaggenau- apparatuur, met innovatieve technologie en stijlvol design, voegt een extra dimensie toe aan de keuken. Of je nu een culinair expert bent of gewoon van mooi design houdt, deze keuken is een absolute eyecatcher in elke woning.

Maatwerk keuken met luxe, strakke en moderne uitstraling van Emyko.
Kluisjes van hoogwaardig houtsoort: blauw gebeitst eiken hout in keuken van Emyko.

Op maat keuken ontwerp en interieurbouw

Bij WSB hebben we oog voor detail en passie voor ons vak. Wij nodigen u graag persoonlijk uit om onze Emyko showroom te bezoeken, waar u op variëteit aan op maat gemaakte keukens kunt ontdekken. Emyko, afgeleid van het Japanse woord voor ‘schoonheid’, vertegenwoordigt een exclusief label van WSB, gericht op het creëren van op maat gemaakte interieurs voor particuliere opdrachtgevers. Laat u inspireren door de mogelijkheden. Ontdek hoe wij ambacht en eigenheid laten samenkomen.

De projecten in de categorie Maatwerk luxe villa's & woonhuizen worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw