Luxe in elk detail | Luxe keuken

Luxe in elk detail | Signature Kitchen -
Luxe in elk detail | Signature Kitchen -
Luxe in elk detail | Signature Kitchen -
High-end-materialen en apparatuur in keukenontwerp door Emyko by WSB.

Realisatie


Meer weten of zelf ambities?

Luxe keuken met high-quality materialen. Keukenblad van Himacs en achterwant met Cromia Oro tegels.
Signature keuken met koolelementen van Wolf en Sub-Zero voor een keuken met culinair hoogstandje.

Luxe keuken voor de thuiskok en culinair liefhebber

Deze luxe keuken is een alleskunner gehuld in een stoer jasje. Een waar genot voor wie graag kookt voor grotere gezelschappen. Voor deze opdrachtgever ontwierp WSB een keuken die tot de verbeelding spreekt.

Robuust en stoer in uitstraling presenteert deze keuken een mix van klassieke en moderne materialen. Het eiken en het Himacs blad vormen een perfecte combinatie. Himacs is een materiaal dat voor 75 % uit natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Een praktisch en onderhoudsvriendelijk materiaal wat ook eenvoudig goed is te reinigen. De uitstraling is schitterend en het laat zien dat we stoer vakmanschap met duurzaamheid hebben gemixt.

High-end kookelementen

De keuken is ontworpen voor het gemak van de huiskok, met state-of-the-art apparatuur van topmerken als Sub-Zero en Wolf. Het beste wat er op dit gebied te krijgen is. De koelkast en wijnkoeler (Sub-Zero) bieden optimale opslag, samen met keukenapparatuur (Wolf) tillen deze luxe keuken naar een ongekend niveau.

Luxe keuken met high-quality materialen.
Kookelement van Wolf in luxe keuken met kookeiland en keukenblad van Himacs.

Luxe keuken ontworpen door Emyko

Het ontwerp is doordacht, de materialen zorgvuldig gekozen en de uitvoering laat vakmanschap opmaat zien. Bezoek onze Emyko showroom in Scherpenzeel en ontdek de mogelijkheden van luxueuze maatwerk keukens.

De projecten in de categorie Maatwerk luxe villa's & woonhuizen worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw