Klassiek marmer | Maatwerk keuken

Klassiek marmeren maatwerk | Signature kitchen -
Klassiek marmeren maatwerk | Signature kitchen -
Klassiek marmeren maatwerk | Signature kitchen -
Maatwerk keuken van natuursteen. Klassieke elementen, maar moderne uitstraling.

Realisatie


Meer weten of zelf ambities?

Keukenontwerp van grote luxe keuken met kookeiland op maat gemaakt.
Achterwand van natuursteen en Miele apperatuur in maatwerk keuken met klasieke zwart-wit patroon in modern jasje.

Marmer maatwerk keuken: klassiek zwart-wit in een modern jasje

Deze bijzondere maatwerk keuken is een perfecte vertaling van tijdloze klasse. Het is een samensmelting van vakmanschap en verfijnd ontwerp. De keuken is vormgegeven door gebruik te maken van een combinatie van twee soorten natuursteen, wat een uniek en elegant resultaat oplevert. Het gebrande granieten blad en het marmeren romp en achterwand vormen een prachtige synergie. Het marmer, uitgevoerd in een open boek patroon, creëert een symmetrie die meteen de aandacht naar zich toe trekt. Deze keuken fungeert als een op zichzelf staande eyecatcher, terwijl het tegelijkertijd naadloos opgaat in het totale interieur.

Kwaliteit van materiaal & apparatuur

Marmer staat bekend om zijn frisse, luxe uitstraling en tijdloze karakter, wat deze keuken niet alleen rijk maakt, maar ook een duurzame investering voor de komende jaren. Het kloppende hart van een huishouden is vaak de keuken, en verdient daarom extra aandacht en schoonheid. Het subtiel gebroken wit van de kasten vormt een harmonie met het natuursteen, waardoor dit materiaal volledig tot zijn recht komt. Met hoogwaardige Miele-apparatuur zoals de inductie kookplaat, werkbladafzuiging, warmhoudlade en serviesverwarmer, is deze maatwerk keuken niet alleen een genot voor het oog, maar ook de perfecte werkplek voor de gepassioneerde kok.

Kookeiland met keukenblad van graniet met automatische afzuiginstallatie en inductieplaat van Miele.
Bewerkt plafon met verlichting boven op maat gemaakte luxe keuken van natuursteen en graniet.

Maatwerk keuken en interieur

Bij Emyko streven we naar verfijnde interieurontwerpen en een zorgeloze verbouwingservaring. Wij bieden een alles-in-één oplossing: ontwerp en realisatie samengebracht in één hand. Ontdek hoe Emyko u kan helpen met een weergaloos interieurdesign en begeleiding gedurende het gehele verbouwingsproces. Van gehele ontwerp van uw binnenhuis interieur tot maatwerk keukens, Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De projecten in de categorie Maatwerk luxe villa's & woonhuizen worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw