Amsterdams Diamant Museum: Ontwerp en inrichting museum interieur en souvenirshop

WSB is specialist in het ontwerp en de inrichting van museuminrichtingen, souvenirshops, geklimatiseerde vitrines, oplossingen voor de presentatie van kunst-en museale stukken. WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de het interieurontwerp van winkelinrichting, projectinrichtingen, binnenhuisarchitectuur,  voor musea en cultuurruimtes, verenigingsgebouwen en alle ruimtes met een min of meer publieke functie zoals kantoorruimtesshowroomspraktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Het ontwerp voor Amsterdams Diamant Museum

Het ontwerp van de museuminrichting voor het Amsterdams is een heel interessante opdracht geweest. Met een groot comemrcieel succes. Want de omzetten zijn positief beinvloed. Dagelijks komen groepen touristen onder leiding van een stadsgids door het Museum heen en bewonderen de mooie edelstenen en kopen veel juwelen en souvenirs. Bij de verbouwing is aandacht gevraagd voor typisch Nederlandse waarden: Molens, Kaas, Delfts blauw. Belevingen waar iedere buitenlandse tourist mee in aanraking denkt te komen bij een bezoek aan Nederland.

WSB is specialist in veilige of zwaarbeveiligde en geklimatiseerde vitrines. Voor kunst, juwelen en alle waardevolle presentaties.

Meer weten over het project en onze aanpak? Bel onze designers voor een brainstormsessie. Of kijk ook naar andere projecten en inspiratie met betrekking tot museuminrichting en interieur souvenirswinkels en museum vitrine

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video commerciele museuminrichting voor diamanten in Amsterdam

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Amsterdam, Paulus Potterstraat 8
  • OPPERVLAK: 120 m2
  • LEVERING: Turn key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714

  • museum vitrine
  • museum vitrine