Retail Design en turn key realisatie door WSB Interieurbouw. In de genen van het DNA-concept-design treft u aan: Gastheerschap, Mode, Goede producten, Service, Winkelbeleving. Bij Dungelman winkelen is leuk.

Briefing Winkelontwerp schoenenzaak Dungelmann>>

Opdracht Winkelontwerp schoenenzaak: Bouw een zeer succesvolle maar verouderde formule om naar een moderne winkel die past bij de Dungelmann “stores”. Ga zeer goed om met het huidige klantenbestand en zorg voor een modische winkelbeleving. Zorg voor een heldere profilering van het dames-, heren- en kinder assortiment.

Toelichting op Retail design schoenwinkel >>

De uitdaging bij het ontwikkelen van het winkelconcept zat vooral in de omslag die het huidige klantenbestand zou moeten maken. Van massapresentatie per paar met een

hoge bedieningssnelheid naar een modische stukspresentatie. Gevoel van welbevinden door het creëren van meer hoogte bij de entree. Helderheid moest drastisch worden verhoogd zodat de attractiewaarde en een goede kleurbeleving van winkel en product optimaal worden.

WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek en sport. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Breda
  • OPPERVLAK: 130 m2
  • LEVERING: 2011
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207