Scheepsbetimmering en interieurbouw van jachten

Scheepsbetimmering en interieurbouw voor jachten

Hoogwaardig scheepsbetimmering en interieurbouw voor jachten door een nationale en internationale toonaangevende specialist. We verzorgen de betimmering en interieurbouw voor schepen, cruises en jachten van het hoogste niveau. De Nederlandse werven staan aan de absolute top van de wereld. Wij werken samen met toonaangevende superjachtbouwers en beschikken over een ervaren team voor de scheepsbetimmering en interieurbouw.

Betimmering, ontwerp en inrichting

Bij ons is niets onmogelijk, we verzorgen het volledige ontwerp, de betimmering en de inrichting van schepen, cruises en jachten. We beschikken over een eigen fabriek met meer dan 5.000 vierkante meter aan machines. Dat betekent dat we u op uiteenlopende manieren van dienst kunnen zijn met een afwerking tot in de kleinste details. We verzorgen hoogwaardige scheepsbetimmering voor de mooiste jachten en werken standaard met een team van ervaren vakspecialisten. We beschikken over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. We adviseren u graag over de mogelijkheden, werken het ontwerp voor u uit en kunnen vervolgens de betimmering en inrichting van uw jacht of schip verzorgen.

Nationaal en internationaal toonaangevend

We zijn nationaal en internationaal toonaangevend. De laatste 5 jaar werkten we meer dan 50% van de tijd aan opdrachtgevers uit België, Duitsland, Luxemburg en bijvoorbeeld Frankrijk. We hebben een sterke internationale oriëntatie, zodat we u ook in Nederland op het hoogste niveau van dienst kunnen zijn. We verzorgen de scheepsbetimmering en interieurbouw voor jachten, schepen en cruises. Daarnaast werken we aan winkelinrichtingen, voor retailketens, showrooms en diverse global brands. We beschikken over zowel de kennis, de expertise als de eigen vakspecialisten en de machines om u hier uitstekend mee van dienst te kunnen zijn.

Ontwerp inrichting B&S Crew Shop Schiphol

Ontwerp inrichting B&S Crew Shop Schiphol

Zin in een inspirerend gesprek voor de scheepsbetimmering en interieurbouw voor uw jacht, cruise of schip? Meer weten over onze werkwijze of aanvullende documentatie aanvragen? Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.

Scheepsbetimmering

Bij ons is niets onmogelijk

WSB is expert in scheepsbetimmeringen. We hebben een fabriek van 5000 m2 met geavanceerde machines, bediend door zeer ervaren vakmensen. Meer weten? Bel Bert Blankenstijn van WSB Interieurbouw: +31 33 2771714

Interieur cruiseschip

Scheepsbetimmering projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Scheepsbetimmering >>


Video's Scheepsbetimmering en interieurbouw

Bekijk alle video's uit de branche Scheepsbetimmering >>


Laatste Scheepsbetimmering nieuws

Bekijk al het nieuws uit de branche Scheepsbetimmering >>

 

 • Ervaring met WSB: "In 1 woord: Maatwerk!" Beveelt u WSB aan? "JA!"
  Henno Cysouw:Henno Cysouw Optiek
 • Ervaring van Henk Bossenbroek: Super fijn samengewerkt nieuw design op een overtuigende manier vormgegeven. Een samenwerking die uniek is.
  Henk Bossenbroek over WSB:Bossenbroek voor Mannen in Voorthuizen
 • "Klasse, warmte en identiteit en de klant is koning: Zo ervaar ik de samenwerking met WSB." Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."  
  Referentie maatwerk inrichting
 • "WSB kwam met ontwerpen die wij helemaal niet hadden verwacht. Erg mooi, goed passend bij de oude stijl van het pand en zeer effectief. Afspraken werden prompt nagekomen." Klantbeoordeling WSB: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"
  Emiel van IntermedicaIntermedica Zorgkliniek