Scheepsbetimmering

Betimmering schepen, cruises en jachten

WSB Interieurbouw verzorgt ook de interieurbouw en betimmering in schepen, cruises en jachten.

Ontwerp en inrichting van Scheepsbetimmering op hoog niveau

De NRC had het goed geschreven: "Varen doen we het liefst op niveau. Gelukkig staan de Nederlandse werven aan de absolute top. Hoe dat komt? ’s Werelds meest toonaangevende superjachtbouwers vertellen het u."

 

Bij ons is niets onmogelijk

WSB is expert in luxe inrichting en scheepsbetimmeringen. We hebben een fabriek van 5000 m2 met geavanceerde machines die bediend worden door zeer ervaren vakmensen, ons industriele productieproces zorgt voor scherpe prijzen. De state of the art software maakt complexe 3D vormgeving tot een routine.bediend door zeer ervaren vakmensen.

Meer weten? Bel WSB Interieurbouw: +31 33 2771714

 


De projecten in de categorie Scheepsbetimmering worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.