VACATURE Calculator / Werkvoorbereider

Samen met een team van specialisten werken
aan de meest uitdagende projecten in de interieurbouw

Versterk jij ons team?

Bij WSB ontwerpen we de mooiste interieurs met aantrekkelijke budgetten voor onze opdrachtgevers. Word je enthousiast van mooi design en houd je van uitdagingen? Wij calculatie werkvoorbereiders zetten de creatieve vergezichten van onze designers om tot een realistisch project. Bij WSB werken we zelfstandig binnen een team van specialisten aan de meest uitdagende projecten in de interieurbouw.

Je bent een essentiële schakel binnen ons team: je draagt bij aan het succesvol realiseren van onze projecten. Je hebt de kans om je expertise in te zetten en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van WSB. Naast de werkzaamheden voor WSBDESIGN.COM werk je ook aan projecten voor Forbettershops.com en Emyko. Hoeveel variatie wil jij in je werkweek?

Wat bieden wij jou?

  • Uitstekend salaris
  • Meer dan 40 vrije dagen (192 verlofuren + 152 ATV-uren)
  • Internationale opdrachtgevers en opdrachten uit het luxe-segment
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Originele bedrijfsfeestjes
  • Veel verantwoordelijkheden om waar te maken. Leerzaam!
  • Jong, gedreven team met jarenlange dienstverbanden
  • Een unieke bedrijfskantine de WSB Almhütte

Werken bij WSB Interieurbouw vacature calculator

Over de functie

Bij WSB deel je met je collega’s dezelfde vaardigheden en ambities: denken in creatieve oplossingen. Je krijgt de kans om aan topniveau projecten te werken en deze nauwgezet te begeleiden om ze te realiseren. Leerzaam! Je hebt relevante bouwkundige kennis en anders leiden we je hier graag in op. Jouw vermogen als teamspeler en je vriendelijke houding naar klanten toe dragen bij aan onze gezamenlijke successen.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met ons op. Bel WSB 033-2771714 en vraag naar Henk Jan Morren of mail naar henkjan@wsbdesign.com.

Het kantoor, jouw werkplek

Maak kennis met WSB

Maak kennis met ons team, de projecten en onze uitjes. Bekijk onze bedrijfsvideo. Ons team bestaat uit ruim 60 eigen architecten, interieur designers, calculators, inkopers, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Daarmee biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Het WSB team is toonaangevend in het sleutelklaar verzorgen van complexe, mooie belevingswerelden. Wij onderscheiden ons van de rest van de markt door een hele goede combinatie van onderscheidend design, scherpe prijzen en een goed bouwteam. In de basis zijn wij sinds 1958 een familiebedrijf. Passie, zorg en vakmanschap, dat kenmerkt ons. En we zijn internationaal actief.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op, we zien je graag! Bekijk de vacature.