Arratoon >> Een van de grootste gespecialiseerde Nederlandse praktijken op het gebied van Tandheelkunde en Implantologie, isverhuisd in Vlissingen naar een groot voormalig bankgebouw.

Aanpak >> WSB Interieurbouw verzorgde het conceptontwerp en verzorgt de turn key projectbegeleiding en uitvoering. Van de installaties, de vloeren, de bouwkundige werkzaamheden, tot en met afbouw en inrichting.

Design interieur tandarts maar ook gehele pand >> Het concept design zet in op een attractieve buitenkant van het pand en een professionele inrichting. Kernwoorden van het ontwerp zijn ‘modische beleving’, transparantie, wellness beleving, professionaliteit, commerciele vormgeving.

Ook verbouwingsplannen? Bel WSB Interieurbouw voor een inspirerend gesprek: 033 2771714. Of lees het artikel in vakblad ‘Medisch ondernemen’. WSB is actief in thuismarkt Nederland, Belgie en Duitsland. Ons industriele productieproces zorgt voor scherpe prijzen.

Veel ervaring >> WSB werkt o.a. voor Arratoon Vlissingen, Huisartstenpraktijk De Vijver, De Klomp Dierenartsen, Dierenartsenpraktijk Veenendaal, Medicinfo by CZ. interieur tandarts.

Ontwerp Arratoon wsb interieurbouw tandartsen artsen dierenartsen