Meubelmaatwerk kantoor Luxemburg, 400m2

In samenwerking met Jongma Ontwerpers heeft WSB-Interieurbouw dit prachtige kantoor gerealiseerd.

Het gehele kantoor is vanuit casco oplevering compleet gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Het pand is voorzien van een nieuw lichtplan en WSB heeft de complete afbouw, de installaties en het maatwerk interieur verzorgd van dit kantoor complex.

Werken in Luxemburg

De inrichting van openbare ruimtes, winkels, kantoorgebouwen en particuliere woonhuizen in Luxemburg kan vergeleken worden met het lopen door gevaarlijk moerasgebied. De regelgeving in Luxemburg kent WSB heel goed. Niet iedere turn-key inrichter kan vanwege de nodige vergunningen projecten realiseren.

Over kantoorinrichtingen door WSB

WSB is allround inrichter van kantoren met beleving. Onze interieur architecten creëren en detailleren in opdracht van klanten en gerenommeerde architectenbureau`s. Onze projectleiders, en werkvoorbereiders begeleiden, budgetteren en bereiden de technische uitvoering van de kantoorinrichtingen in de finesse voor u uit. De realisatie komt bij WSB geheel uit één hand: afbouw van wanden en plafonds, alle technische installaties, vloerafwerkingen en meubelmaatwerk worden door WSB desgewenst gerealiseerd. Kom bij WSB kijken om te zien hoe dat in z’n werk gaat.

Heeft u plannen voor een nieuwe inrichting?

Bel WSB voor een inspirerend brainstormsessie op: +31 33 2771714

Voor meer kantoorinrichtingen kijk op: wsbinterieurbouw.nl

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Luxemburg
  • OPPERVLAK: 400 m2
  • LEVERING:
  • DESIGN: Simon Jongma
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714