Woning in Zeist Kerkebosch

WSB heeft voor de inrichting van deze Villa samengewerkt met EVE-Architecten uit Nijverdal. De samenwerking met een extern bureau is voor WSB niet nieuw, al eerder werkte WSB met Jongma Ontwerpers. De samenwerking tussen twee professionele bedrijven is prettig voor de klant. De stap van ontwerp naar realisatie wordt onderling gemaakt waardoor de klant volledig wordt ontzorgd.

WSB-Interieurbouw ook op particuliere markt

Naast het maken van Commercieel succesvolle inrichtingen maakt WSB ook interieurs voor woonhuizen. Zowel voor het ontwerp als de realisatie is WSB een geschikte partner. WSB is actief in plaatsen als Zeist, Bilthoven, Amersfoort, Utrecht, Doorn, Driebergen en Soest.

Meer weten?

Bel Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw: +31 332771714.De raakvlakken tussen retail design en interior design zijn heel groot. WSB komt van oudsher uit de retailwereld en heeft daardoor uitgebreide kennis van trends en ontwikkelingen middels inspiratiereizen naar wereldsteden als New York e.d. Daarnaast is WSB een bureau met meerdere designers die vanuit hun expertise op de hoogte zijn van de nieuwste vormen van materialisatie.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Zeist
  • LEVERING:
  • DESIGN: EVE-Architecten
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 2771714