Inrichting makelaarskantoor | Goes

Ontwerp makelaarskantoor in Goes

Op de Zeeuwse huizenmarkt is onze opdrachtgever een begrip. Vakmanschap, expertise, klantvriendelijkheid en snelheid van handelen zijn de kernwaarden. Het ontwerp voor het makelaarskantoor in Goes werd vormgegeven door de interieur architecten van WSB. In het design is nadruk gelegd op pure materialen zoals leer op de balie, verfijnde detailleringen in het meubelair van staal en freeswerk. Het coromandel hout in combinatie met de contrastrijke maar rustige kleuren maken het bezoeken van dit makelaarskantoor plezierig.

Presentatiesysteem huizenaanbod makelaar

WSB heeft een hybride presentatiesysteem gekozen voor de presentatie van de product advies en woningaanbod. Informatie wordt zowel digitaal als tastbaar verstrekt. Daarmee wordt het beste van 2 werelden gecombineerd.

DNA profiel van makelaarsconcept

De interieurarchitecten van WSB zijn gericht op het creëren van merkbeleving volgens het DNA profiel van opdrachtgever. Daar brengen we onze vaardigheden in op het gebied van commercieel retail design. Niet alles wat mooi is , is goed. Het merk moet in balans zijn, wervende kracht hebben en een volgersgroep creëren.

Ervaring in Residential Interior Design

Door de brede ervaring in de makelaarsmarkt en onze projecten op het gebied van praktijkinrichting, kantoorinrichting en de sterke vraag naar Residential Interior Design kunnen wij u inspireren. Heeft u verbouwingsplannen? Gaat u verhuizen? Bel ons voor een vrijblijvende brainstorm sessie: + 31 33 2771714

 

Ontwerp makelaarskantoor | Goes

Over WSB Interieurbouw