Ontwerp makelaarskantoor in Goes

Op de Zeeuwse huizenmarkt is onze opdrachtgever een begrip. Vakmanschap, expertise, klantvriendelijkheid en snelheid van handelen zijn de kernwaarden. Het ontwerp voor het makelaarskantoor in Goes werd vormgegeven door de interieur architecten van WSB. In het design is nadruk gelegd op pure materialen zoals leer op de balie, verfijnde detailleringen in het meubelair van staal en freeswerk. Het coromandel hout in combinatie met de contrastrijke maar rustige kleuren maken het bezoeken van dit makelaarskantoor plezierig.

Presentatiesysteem huizenaanbod makelaar

WSB heeft een hybride presentatiesysteem gekozen voor de presentatie van de product advies en woningaanbod. Informatie wordt zowel digitaal als tastbaar verstrekt. Daarmee wordt het beste van 2 werelden gecombineerd.

DNA profiel van makelaarsconcept

De interieurarchitecten van WSB zijn gericht op het creëren van merkbeleving volgens het DNA profiel van opdrachtgever. Daar brengen we onze vaardigheden in op het gebied van commercieel retail design. Niet alles wat mooi is , is goed. Het merk moet in balans zijn, wervende kracht hebben en een volgersgroep creëren.

Ervaring in Residential Interior Design

Door de brede ervaring in de makelaarsmarkt en onze projecten op het gebied van praktijkinrichting, kantoorinrichting en de sterke vraag naar Residential Interior Design kunnen wij u inspireren. Heeft u verbouwingsplannen? Gaat u verhuizen? Bel ons voor een vrijblijvende brainstorm sessie: + 31 33 2771714

 

Neem contact op >>

Makelaar met 3 vestigingen over WSB
Koos

Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: “Inmiddels hebben we met WSBdesign.com een 4-tal vestigingen volledig verbouwd. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar we voor staan. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!”

GERELATEERDE PROJECTEN

Ontwerp makelaarskantoor | Goes

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Goes
  • OPPERVLAK: 125 m2
  • LEVERING: Sleutelklaar
  • DESIGN: WSB Interior Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 332771714