Persbericht interieur tandartspraktijk Arratoon door WSB Interieurbouw

Opdrachtgever>>Arratoon Praktijk voor Tandheelkunde

Design en Turn key realisatie >> door WSB.

Creativiteit >> Bij WSB borrelt het van creatieve en tegelijk praktische ideeen. We proberen het ontwerp voor praktijken van tandartsen, dierenartsen en huisartsen en zorgverleners prettig, efficient en verrassend compleet en innovatief te laten overkomen bij de klant. WSB streeft naar vernieuwend design met gevoel voor welbevinden.

10 wsb Interieurbouw tandartspraktijk d wsb Ladenbau zahnartzpraxis wsb shopconcepts dental practice arratoon

WSB Design Interieur Tandarts We werken met circa 50 man aan succesvolle projecten. Onze passie is het vernieuwen van de zorggerichte samenleving waarbij commercie en aandacht voor de klant hand in hand gaan.

Arratoon>> Raymond wil klant optimaal bedienen. Dat vindt iedere tandarts maar Raymond is een zorgzame ondernemer die de daad echt bij het woord voegt door middel van superieure  advisering en aanpak. Daarom kocht Raymond het voormalige pand van de ABN AMRO, en toverde het om tot een complete belevingswereld.

Veel ervaring design interieur tandarts>> Het concept design zet in op een attractieve buitenkant van het pand en een professionele inrichting. Kernwoorden van het ontwerp zijn ?modische beleving?, transparantie, wellness beleving, professionaliteit, commerciële vormgeving. WSB werkt o.a. voor Arratoon Vlissingen, Huisartstenpraktijk De Vijver, De Klomp Dierenartsen, Dierenartsenpraktijk VeenendaalMedicinfo by CZ. interieur tandarts.

Ook verbouwingsplannen? Bel WSB Interieurbouw voor een inspirerend gesprek: 033 2771714. Of lees het artikel in vakblad Medisch ondernemen. WSB is actief in thuismarkt Nederland, Belgie en Duitsland. Ons industriele productieproces zorgt voor scherpe prijzen.

Ontwerp Arratoon wsb interieurbouw tandartsen artsen dierenartsen

Tags:

>> ontwerp tandartspraktijk
>> totaalinrichting tandartspraktijk
>> inrichting tandartspraktijk
>> meubilair tandarts
>> meubilair tandartspraktijk
>> balie tandartspraktijk
>> receptie tandartspraktijk
>> ontvangstruimte tandartspraktijk
>> inrichting tandarts
>> interieurbouw tandarts
>> verbouwing tandartspraktijk

 

Neem contact op >>

Makelaar met 3 vestigingen over WSB
Koos

Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: “Inmiddels hebben we met WSBdesign.com een 4-tal vestigingen volledig verbouwd. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar we voor staan. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!”

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Vlissingen
  • OPPERVLAK: 600`m2
  • LEVERING: 2013
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207