Succesvolle omnichannel approach van WSB klant Coolblue

Het succes van WSB klant Coolblue: Te lezen in Retailnews van 9 juni:

Coolblue, klant van WSB Interieurbouw,  heeft tussen 2011 en 2013 de grootste omzetgroei gerealiseerd onder Nederlandse retailers. Dat blijkt uit de tweede editie van de RetailTrends Fabulous 40, die is opgesteld door corporate finance adviesbureau Capitalmind. Jumbo en Fonteyn completeren de top drie in het overzicht dat verschijnt in het juninummer van RetailTrends. Wil u weten hoe Coolblue winkels eruit zien? Deze zijn op de website van WSB Interieurbouw te zien.

wsb interieurbouw elecronica wsb ladenbau elektronik-wsb-shopconcepts electronics coolblue 006. wsb interieurbouw elecronica wsb ladenbau elektronik-wsb-shopconcepts electronics coolblue 006. wsb interieurbouw elecronica wsb ladenbau elektronik-wsb-shopconcepts electronics coolblue 006. wsb interieurbouw elecronica wsb ladenbau elektronik-wsb-shopconcepts electronics coolblue 006.

WSB Interieurbouw heeft recent winkelinrichtingen gerealiseerd voor Coolblue in Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Utrecht. WSB Interieurbouw ontwerpt en realiseert winkels voor retailketens en detaillisten in Nederland en internationaal (Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg en Curacao). Zie ook onze referenties.

Coolblue kwam in de gemeten jaren uit op een gemiddelde omzetgroei van 47,99 procent en stoot daarmee BAS Holding van de troon. Het moederbedrijf van Dixons, iCentre en MyCom zakt van de eerste naar de 21e plek, mede doordat een grote overname uit 2010 ontbreekt in deze meetperiode. De omzet van BAS Holding groeide tussen 2011 en 2013 gemiddeld nog met 1,1 procent. WSB realiseert ook winkelinrichtingen voor Dixons en het succesvolle iCentre, voor KESA-dochter BCC en de duitse internetspecialist Cyberport (DE en AU).

2 wsb interieurbouw elecronica wsb ladenbau elektronik wsb shopconcepts electronics dixons nijmegen

Voor meer informatie over Coolblue, zie het artikel op retailnews.

Wilt u meer weten van succesvolle omnichannel approach en een commerciele integratie van offline winkels? Bel WSB voor een inspirerend gesprek. +31 332771714 of mail ons: info@wsbdesign.com

WSB Interieurbouw: Nr 1 Winkelinrichtingen van succesvolle retailconcepten

Veel mensen praten over beleving

Maar bij onze WSB teamleden zit het in de genen! Passie, vorm en materialisatie krijgen bij WSB een goede uitvoering in een commercieel aantrekkelijke compositie.

Nationale en internationale interieurconcepten realiseren

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands, praktijkinrichtingen, musea en cultuurruimtes, kantoorinrichtingen en ontvangstruimtes. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Industrieel productieproces

Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Omdat wij zelf ook sterk zijn in ontwerp, kunnen we goed samenwerk met architecten, designbureaus of aannemers en weten we hoe projecten vakkundig uit te detailleren.

Bel ons voor inspirerend gesprek of vraag onze documentatie aan via internet: https://www.wsbinterieurbouw.nl/aanmelden/

Klik voor meer informatie op de betreffende websiteonderdelen:

Winkelinrichting Juwelier Winkelontwerp schoenenzaak

Winkelinrichting sportzaak

Winkelinrichting mode Interieurontwerp optiekzaak

Inrichting hotels & horeca

Maatwerk Luxe villa’s Interieurontwerp praktijkinrichtingen Interieurconcept kantoorinrichting

Winkelbouw retailketens

Of maak een afspraak om ontwerp en offerte door te spreken:

T +31 33 2771714

Glashorst 94

3925 BV Scherpenzeel (NL)