Winkelontwerpen van Schoenwinkels Munnichs

Munnichs Schoenen is een filiaalbedrijf in Limburg en Brabant, opererend onder de formules Munnichs Shoes en Gabor. De winkels bieden een breed scala van elegante en modieuze internationale merken aan.

De samenwerking op het gebied van winkelontwerpem en winkelinterieur schoenen presentaties in een winkelbeleving tussen Munnichs en WSB Interieurbouw is goed en commercieel succesvol. WSB Interieurbouw is verantwoordelijk voor het Concept design en de turn key winkelinrichting van de winkels.

De retail designers van WSB Interieurbouw laten zich inspireren op hun internationale reizen naar wereldsteden als New York, Berlijn en niet te vergeten Parijs. Dit vormt voor ons een belangrijke bron van creatieve en tegelijk praktische toepasbare ideeen en flexibele winkels.

WSB is een ‘out of the box’ ontwerpburo van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor middelgrote en grote retailketens als voor individuele ondernemers. WSB voor onderscheidende en commerciele winkelconcepten? Bel ons voor een inspirerende brainstormsessie.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: NL
  • OPPERVLAK: 110 m2
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207