Shop in shop concept voor sportmerk Brunotti

WSB Interieurbouw is verantwoordelijk voor het complete concept design en de interieurbouw van Brunotti Europe. Van Nederland tot Estland voert WSB Shop-in-shop projecten uit door heel Europa. Het interieur van het shop in shop concept kenmerkt zich door stoere sportieve materialen en is flexibel van opzet.

Nr 1 Winkelinrichting sport

Nr 1 Winkelinrichting sport

Veel ervaring in inrichting sportwinkel

WSB Interieurbouw is een vooraanstaande samenwerkingspartner in het bedenken en realiseren van concepten voor sportwinkels en sportmerken. WSB Werkt onder anderen voor: WSB werkt o.a. voor Adidas, Winkelinrichting sportwinkels Daka, Deventrade, Winkelbouw Telstar Surfing, Interieur Intersport Megastore Roermond, Sportcentrum Dordrecht, Sporthuis Pim Doesburg, Concept ontwerp Fjällräven Hanwag, Duosport, Inrichting Intersport de Leeuw, Wim Jaquet Sport, Muta Sport, Interieurbouw Quicksilver Pukalani, Interieurbouw Visscher Sport. Brunotti Europe.

Ontwerp en Inrichting showroom Brunotti Leusden

Tevens is WSB verantwoordelijk voor in inrichting van de Brunotti Showroom in Leusden.

Inspiratie belevingswereld sport?

Wilt u zich graag informeren over de mogelijkheden tot het creëren van een commerciële sportwinkel? Bel Gerrit Dros van WSB Interieurbouw. Onze retail designers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wereldsteden als New York, Parijs, München en kunnen u veel vertellen over beleving en praktische zaken. Wij maken graag vrijlbijvend een afspraak met u: + 31 332771714

Neem contact op >>

Roy van den Bergh over winkelinrichting Intersport Megastore over WSB

“We werken al jaren samen met WSB en naar volle tevredenheid, echter nu hebben ze toch wel een prestatie van wereldformaat neergezet. In maart hadden we groen licht om ruim 400 M2 toe te voegen aan onze Intersport MegaStore in Roermond en tevens een Sneaker afdeling van 180 M2 te ontwikkelen! Onder ons motto ”vandaag bedacht, morgen klaar” heeft WSB in een super korte tijd alles samen met ons bedacht, uitgewerkt en getekend en vakkundig uitgevoerd. Mooi dat er nog bedrijven zijn die voor kwaliteit en snelheid gaan.”

Algehele beoordeling WSB Interieurbouw: 9,0 >> Aanbeveling: “Ja, ik beveel dit aan >> Retail design: 9 >> Begeleiding: 9 >>Uitvoering: 9″

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Europe, Shop in SHop
  • OPPERVLAK: shop in shop
  • LEVERING: Recently
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 2771714